Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav iz Zemuna

<< < (3/7) > >>

Stufy:
Hvala na dobrodoslici i na odgovoru.
Samo da dodam da su mi bas Vasi iscrpni postovi u razlicitim temama vec odgovorili na dosta pitanja. Hvala vam sto svoje vreme i znanje delite sakom i kapom i to u veoma iscrpnim postovima.  llll

budens72:
dobro došao  114

LSI:

--- Citat: Stufy  22, 03, 2012, 17:05:45 posle podne ---Hvala na dobrodoslici i na odgovoru.
Samo da dodam da su mi bas Vasi iscrpni postovi u razlicitim temama vec odgovorili na dosta pitanja. Hvala vam sto svoje vreme i znanje delite sakom i kapom i to u veoma iscrpnim postovima.  llll

--- Kraj citata ---

Ako je vaš odgovor upućen meni - dugujem vam piće!

Na ovom forumu još niko nije upotrebio tako birane reči za moje pisanje.
Uglavnom ljudi komentarišu dužinu mojih postova, neki su stekli "Pavlovljev refleks", neki čitaju samo prvih 5-6 redova, neki su rekli da bih ja morao da platim zauzeće prostora na serveru...

Ali još niko nije rekao da su moji postovi: iscrpni!
E, za to ste zaradili piće prilikom nekog od budućih druženja forumaša!

srsa:
Добро дошао.  114  114  114

Лазо, па нећеш ваљда пићем частити само Стафија?  no125  Ако треба "бираним речима".....   ffff  ffff  ffff 

Stufy:
@ Budens 72 bolje vas nasao  114
@LSI da odgovor je bio upucen Vama, hvala na picu i racunajte i Vi na pice od mene bas zbog te iscrpnosti postova  114 . Nisam nasao adekvatnu temu da postavim pitanja pa sam otvorio novu i bio bih Vam zahvalan ako biste mi dali neku sugestiju u vezi plana za camac predstavljenog tamo.
@srsa Hvala na dobrodoslici  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju