E, ovako treba... > Elektronika

Track and Trace "Vrca ukrao brod! Jao Pajo ja sam znao da je to djubre!"

<< < (3/5) > >>

mesechar:
kupiš polovan mobilni prikačiš ga na auto punjač aktiviraš funkciju ORTAK LOKATOR i u svakom trenutku znas gde ti je objekat koji pratis....za caenu sms poruke

Kapetan:
ovo nije lose i to je ustvari jedan obicni mobilni telefon koji malo vise kosta i nema dodatne funkcije...  ono sto je bitno za celu pricu oni koji kradu ladje ne koriste GSM jammere tako da ce ovo da radi u 99% slucajeva...

postoji par firmi koje pruzaju uslugu pracenja automobila a samim time i plovila i njihova usluga iznosi oko 10 evra mesecno ...

Srecko Sojic:
posto vidim da postoji interesovanje evo jos malo detalja sa oglasa
ako postoji interes mozemo se dogovoriti pa da se ovo naruci jer ja svakako idem tamo krajem aprila
- uredjaj se prikljucuje na akumulator
- na uredjaju potoji detektor pokreta tako da u slucaju pomjeranja objekta dobijate direktno upozoravajuci SMS
- kada posaljete povratni sms uredjaj vam salje GPS koordinate gdje se objekat nalazi
- u poruci vam stize i brzina kojom se objekat krece
- na aparatu postoji SOS opcija. kada vlasnik pritiskom na dugme aktivira ovu opciju u slucaju nuzde automatski se pozivaju unaprijed ukucani brojevi i ti brojevi dobijaju koordinate gdje se objekat nalazi
- ukucati u google "RIBU GPS tk110" za demonstracioni video
- aparat ima automatsu opciju hibernacije da bi se sacuvao izvor napajanja
- dimenzije: 90 mm x 45 mm x 12 mm.
- tezina: 45g.
- GPS-chip: SIRF Star 3-chip.
- mreza: GSM / GPRS.
- 850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz.
- GPS-osjetljivost: -159 dBm.
- GPS odstupanje: 10M .
- vlaznost: 5% tot 95% niet-condenserend

STG:
DakleM,treba neki sa jakom baterijom,ili cak izmenljivom

Srecko Sojic:
ovde pise da se kaca na akumulator ali vjerovatno svi vi raskopcavate akumulator ili ga cak i nosite. znaci neka baterija bi bila dobra. ali ova spravica ne bi trebala da jede mnogo baterije jer ima ovu automatsku hibernaciju kao kompjuter  roll4

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju