E, ovako treba... > Elektronika

Track and Trace "Vrca ukrao brod! Jao Pajo ja sam znao da je to djubre!"

(1/5) > >>

Srecko Sojic:
Ceprkajuci po oglasima naletio sam na ovu spravicu koja mi izgleda isplativa s obizrom na ukupnu vrijednost broda koji moze da se ispari kao Pajina ladja u kamiondzijama.

Nije preporucljivo uzimati ovo ako ste u posjedu vatrenog oruzja jer kaa bi nasli nekoga na vasoj ladju ne vjrujem da bi se dobro proveo  tamburanje

STG:
I meni je to zanimljivo,samo kad bih nasao neki manji....

Srecko Sojic:
@gorance ima druga fotografija ali ne mogu da skinem sa sajta zasticena je. velicina je manja od kutije cigareta. nema pretplate niti bilo cega dodatnog za placanje. samo ga zastekas negdje u brod, ima program i lociras ga, a kad ga lociras zna se.... tamburanje pa  4587 i na kraju  56568

STG:
Vise sam nego zainteresovan...  6589

njegos68:

--- Citat: Srecko Sojic  18, 03, 2012, 08:14:49 pre podne ---@gorance ima druga fotografija ali ne mogu da skinem sa sajta zasticena je. velicina je manja od kutije cigareta. nema pretplate niti bilo cega dodatnog za placanje. samo ga zastekas negdje u brod, ima program i lociras ga, a kad ga lociras zna se.... tamburanje pa  4587 i na kraju  56568

--- Kraj citata ---
Odličan uredjaj.. thumbup ps. a posle lociranje se prijavi u policiju inače sledi  corka zajedno sa lopovom...  stri

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju