Nautika opšta... > GPS

Garminove mape

<< < (5/7) > >>

Kapetan:

--- Citat: mossi  06, 12, 2012, 20:54:14 posle podne ---Kapetane, ajde prebaci ovo na KMZ !  thumbup

--- Kraj citata ---

cu prebacim , pa cu okacim ... :)

Pera GARMIN:

--- Citat: sceka  06, 12, 2012, 14:19:08 posle podne ---Pero,

Jel može da se ova karta koristi na 420s i šta je po tvom mišljenju bolje koristiti SCG ili ovu mapu?

Pozdrav

--- Kraj citata ---

Može da se koristi u 420s, danas sam je testirao u mom 720s i nađoh na neke probleme (očekivane za mape kompajlirane nelicencnim alatima (preklapanje mapa i nestajanje na nekim delovima). U svakom slučaju, na teritoriji Srbije je ipak bolja i pouzdanija SCG route iako ova mapa ima bove i neke plovidbene znake koje ne možemo da ubacimo u SCG Route. Sa druge strane, ova mapa nudi pokrivenost na svim ostalim tokovima Evrope po odličnoj ceni :) Tako da joj se mogu oprostiti problemi sa kompatibilnošću...

Pera GARMIN:
Čini mi se da za Srbiju nema potrebe koristiti ovu mapu... ali zato za dalja putovanja  thumbup

Pera GARMIN:
Samo za probu. Zabagovala se kod VRO, ni reset plotera nije dao rezultate. O'ma sam se vratio na provereno...

Bolens:

--- Citat: Dule  09, 12, 2012, 21:30:35 posle podne ---to bi super funkcionisalo.... racunar - USB GPS
--- Kraj citata ---
Da, uz Garmin nRoute na netbuku... Svakako treba imati i SCGRoute jer se ove dve karte solidno dopunjuju. Treba imati i Savu i Tisu i naravno prilazne puteve u mestima u kojima pristajemo.
Usput, Ima li neko u PDF formatu navigacijske oznake u ENC kartama, simbole koji se tamo pominju, kao legendu, da ne moramo da listamo priričnike za plovidbu?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju