Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Informacije , Karte i ostalo CRNA GORA
Outboard Master:
--- Citat: budens72 04, 06, 2009, 08:41:42 pre podne ---Kad ulazite u C.Goru platite ekološku taksu,ako ste tamo nekoliko dana morate da platite i boravišnu taksu za svaki dan boravka :diablo: ...Pa ko njima ovde naplaćuje takse,a žive ovde preko cele zime,školuju se kao da su građani Srbije,a kad dođe leto ti isti idu dole da nam skinu kožu sa leđa,a da ne pričam da 80% kriminala u Srbiji potiče od njih....
I onda da idem kod njih na more da im punim džepove...E pa neće da može !!!
Izvinite...ali sere mi se od njih !!!!!
--- Kraj citata ---
sta ima veze sto se placa ekoloska taksa, videces za 5 godina kako izgleda crna gora i ucice u EU i sve jednog dana kao i hrvati, a srbija jos osta kakva je bila , nazalost.
shomi:
--- Citat: Outboard Master 04, 06, 2009, 21:04:54 posle podne ---...a srbija jos osta kakva je bila , nazalost.
--- Kraj citata ---
Da je ista, bilo bi milina. Svakim danom je gora i prljavija... :suicide:
Outboard Master:
--- Citat: kacintata 04, 06, 2009, 22:34:07 posle podne ---samo da ukinu vizni sistem srbima............ugasili su ga.prizivace nas
--- Kraj citata ---
kad srbija dobije belu sengensku crnogorci su vec u europi , to je problem. trebali su nam srbima dati sengensku u polovici ove godine ali od toga nema nazalost nista. znaci nista od prizivanja od bilo koje drzave na svetu :diablo:
zoki novus:
--- Citat: Outboard Master 04, 06, 2009, 23:31:01 posle podne ---
--- Citat: kacintata 04, 06, 2009, 22:34:07 posle podne ---samo da ukinu vizni sistem srbima............ugasili su ga.prizivace nas
--- Kraj citata ---
kad srbija dobije belu sengensku crnogorci su vec u europi , to je problem. trebali su nam srbima dati sengensku u polovici ove godine ali od toga nema nazalost nista. znaci nista od prizivanja od bilo koje drzave na svetu :diablo:
--- Kraj citata ---
aman crnogorci su u srbiji
ista smo mi fekalija
misaf:
Outboard Masteru, ako te još uvek interesuju naut. karte Crne Gore poslaću ti ih na email. Samo mi potvrdi. Pozdrav i dobro more :drinks:
Što se tiče crnogoraca i ja se osećam razočarano i uvređeno, ali još uvek me privlači lepota prirode. Oni od te lepote i žive, a za turizam su totalni duduci. Najžalije mi je to što će načisto da upropaste obalu izgradnjom, ako ovako nastave. Inače nisam bio tamo od polovine 90tih.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju