Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Informacije , Karte i ostalo CRNA GORA

<< < (4/6) > >>

Marko ARGER YACHT:
Evo jedan koristan link  http://www.pomorstvo.me/files/UPS_brosura_CG.pdf   sve o vodama cg propisi,uslovi,cene,.....

samardza:

--- Citat: budens72  03, 06, 2009, 10:18:28 pre podne ---Dunav je moje more i ostaću mu veran do kraja  :dance1:

--- Kraj citata ---
:good: :good: :good:

budens72:
Kad ulazite u C.Goru platite ekološku taksu,ako ste tamo nekoliko dana morate da platite i boravišnu taksu za svaki dan boravka  :diablo: ...Pa ko njima ovde naplaćuje takse,a žive ovde preko cele zime,školuju se kao da su građani Srbije,a kad dođe leto ti isti idu dole da nam skinu kožu sa leđa,a da ne pričam da 80% kriminala u Srbiji potiče od njih....
I onda da idem kod njih na more da im punim džepove...E pa neće da može !!!

Izvinite...ali sere mi se od njih !!!!!

ronac:
 :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
A ipak ako odem,Vi me :triniti:

Marko ARGER YACHT:
Slazem se da je tako ,ali to sto mi njima ne naplacujemo nista to je propust nase vlade tj. nasih paprikara,sto znaci da su njihove vlasti mnogo naprednije od nasih i da stite i pomazu svoje gradjane dok nas nasi deru.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju