Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Prolecni protest
barbanesa:
Sta ces,ima se moze se... ha ffff
deda:
Sto se nas u Zemunu tice , koliko vidim nasa najveca briga je da vidimo dal cemo imati gde da drzimo ladje jer povodom ovog konkursa kruzi 216 verzija , raznih!! Tako da je porez trenutno manja briga.
Osnovni uslov da bi se bilo sta pokrenulo je formiranje nekog udruzenja marina , nauticara jer sve drugacije izgleda ako intervenise neki savez , udruzenje.......!!
mossi:
Neregistrovati plovilo i držati ga u dvorištu je OK.
Ali neregistrovati plovilo i ploviti nije OK jer ili ne znaju za tebe,
ili ćeš u prvoj kontroli dobiti lepu kaznu za svoj "bojkot".
A ja lepo rekao da treba uputiti "protestno" pismo, sa 10-tak potpisa i pečeta marina u Bg i Zemunu, Pančevu, NS-u Smederevu, Apatinu, ....
Pa posle mesec dana još jedno, pa još jedno, ... itd.
Kapetan:
dovoljno je a podaljem dopis na vreme i KAPETANIJA zausta saobracaj ... kao i na proslom protestu... tada smo imali molbu od ivana da pomerimo protest za pola sata zbog uplovljenja jedne bele ladje i sve je proslo OK, cim je prosla bela ladja mi smo poceli protest ...
zahtevi trebaju da budu EKOLOGIJA i TAXE...
moje licno misljenje je da protest nece doneti 100% razresenje situacije ali mozda ce biti pomaka ... ako sedimo nece biti ni pomaka
taxi:
bas tako ako sedimo i dopisujemo se nece biti pomaka a sto se tice registracije to mnogi nisu uradili ja vec dve godine najverovatnije ni ove toliko mogu da uradim sam .valjda se to zove gradjanska neposlusnost
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju