Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Prolecni protest

<< < (5/8) > >>

taxi:
ne treba blokirati u pravom smislu reci dovoljno je da se pojavi dvadesetak trideset plovila zajedno sa nekim transparentima ida se plasira informacija u medije da oni to isprate slikom i tonom

poljo:
20-30 plovila ....Naivno i u stilu malog Djokice . Da je to dovoljno mnoge stvari bi bile rjesavane protestima . Onoliki led , steta i havarija pa na televizijama samo obavjestenja da na Dunavu ima leda u fus notama ... Ko god da organizuje bice primoran da misli malo sire i vece , a bogami i skuplje ako ima namjeru da se sazna da je protest uopste postojao .

budens72:
Slažem se sa Duletom....

male su šanse da takva vrsta protesta donese bilo kakve rezultate.... e sad ne znam kakav efekat bi imala masovna ne registracija plovila.... mislim da ako bi to uspelo da se sprovede, bio bi pun pogodak... treba udariti gde najviše boli, a novac je sigurno to mesto....

sale.m79:

E DULE SVAKA TI SE POZLATILA

barbanesa:
Ja vala necu da protestujem,registrovao sam oba camca ,sad cu i treci i platicu sve moguce dazbine za njega...
Treba i ova nasa drzava da zivi od necega i da se druzi na Kopaoniku.. roll4 4587 56568

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju