E, ovako treba... > Plovila
Gumeni ili plasticni gliser? Sta je bolje?
zoki novus:
imam takav sportov gumenjak
ta kobilaca mu sluzi da ucvrsti pod da se nebi lomio po sredini
od sredine pa do kraja je ravan tako da sto se tice upravljivosti i nema bas neku ulogu :)
zorter:
Ajd da se i ja malo ukljucim. Po meni, ako si za putovanja i promene mesta onda ti je lakse sa gumenjakom. A ako si vezan za jedno mesto (reka, jezero ili more) onda ipak plastikaner (manje brige i muke). A sto se tice uslova za glisiranje, to moras sam da se odlucis. Ja ne vidim razliku u glisiranju sa 40km/h ili sa 60km/h. I jedno i drugo je glisiranje. Mislim da su ti drugi parametri (od brzine) vazniji za odlucivanje. Pozzzzzzzz :drinks: :drinks:
Marko ARGER YACHT:
Pa to mi je jedan od bitnijih evo zasto:
Camac sa 40 ks koji ide oko 50km/h trosi 13litara i predje 50 km za tih sat vremena i to kosta oko 1500 din
Camac gumeni sa 25 ks koji ide istih tih 50km/h ili malo vise trosi plafon 7-8 litara,a predje isto sto kosta 900 din
tako da za iste pare dobijem duplo vise uzivanja na vodi samo sto nemam kozne fotelje,cd muziku i nisam fensi....
Ali to me je sve proslo tako da mi je sad prvenstveno bitno da za sto manje para sto vise uzivam.
hallamiti:
--- Citat: zorter 05, 06, 2009, 19:08:48 posle podne ---Ajd da se i ja malo ukljucim. Po meni, ako si za putovanja i promene mesta onda ti je lakse sa gumenjakom. A ako si vezan za jedno mesto (reka, jezero ili more) onda ipak plastikaner (manje brige i muke).
--- Kraj citata ---
kolik vremena treba da se naduva npr.dc10 i jel se isplati nositi ga na vikend negde i naduvavati i za dva dana voznje izduvavati.kako se transportuje gumenjak uopste?
Marko izvini za off
Marko ARGER YACHT:
Pa za moj treba oko 15 min pumpanja sa noznom pumpom, tako da ako je on recimo duplo veci a nije treba ti nekih pola sata.Imas u metrou pumpu koja pumpa i kad se povlaci i kad guras znaci ima dupli efekat i ja cu je uzeti. Sa njom 10 min :yahoo:
Nisam razumeo za sta mi se izvinjavas?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju