E, ovako treba... > Plovila
Gumeni ili plasticni gliser? Sta je bolje?
Marko ARGER YACHT:
Ovaj bas ima naglasenu kobilicu i drvena je i podignut mu je pramac vidi sliku
ja sam probao i manji sport sa drvenom kobilicom ali on klizi pri skretanju,a ovaj kao gliser kad zaore u krivinu ma ne mrdne se ni milimetar. oba probana sa 12 ks.
Outboard Master:
--- Citat: Marko SKM 01, 06, 2009, 22:13:23 posle podne ---a mozda i ne outboard ti imas iskustav sa gumenjacima?
generalno sta vise vozis na reci to ces vise voziti na moru ...
Mozda sam ja glup ali su mi malo nejasne ove dve recenice? Ajd probaj da mi lepo objasnis? :scratch_ones_head:
ova za RIB ti je dobra ma zajbala vek :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
na reci vozim rib , a na moru mali gumenjak ( od plaze do plaze :yahoo:) ili veliki camac od drugara od 6 m sa 120 ks TO je za more pravo, ipak je more more i opasno.
kobilica ispod camaca (gumenog) ona takoreci sece vodu i vodi camac pravo, ako vozis npr. 30 kmh i onda naglo u levo onda kobilica seve i vodi te u levo, akad je nemas onda samo motor sece vodi a camac pluta. probaj da vozis brzo u krug bez kobilice. ako sam ja to sad lepo objanio :suicide:
Outboard Master:
--- Citat: Marko SKM 01, 06, 2009, 22:19:01 posle podne ---Ovaj bas ima naglasenu kobilicu i drvena je i podignut mu je pramac vidi sliku
ja sam probao i manji sport sa drvenom kobilicom ali on klizi pri skretanju,a ovaj kao gliser kad zaore u krivinu ma ne mrdne se ni milimetar. oba probana sa 12 ks.
--- Kraj citata ---
pa dobro onda , nije da nema kobilicu.
Kapetan:
--- Citat: Marko SKM 01, 06, 2009, 22:13:23 posle podne ---generalno sta vise vozis na reci to ces vise voziti na moru ...
--- Kraj citata ---
hteo sam da kazem da ukoliko vozis vise plastiku na reci vise ces voziti plastiku i na moru i obrnuto ako gumenjak ima konfor koji ti odgovara na reci vozices ga sladje na moru ...
drugim recima ono u cemu uzivas na reci ponesi i na more:)
Marko ARGER YACHT:
Sad sam sve skapirao izvini na maltretiranju :good:.
A sto se tice kobilice ne vidi se bas na ovim slikama ali je bas velika i naglasena skoro kao kod Rib-a samo sto nije plastika i nije korito u V nego samo kobilica i platno. Jos nisam video ni jedan camac sa tako velikom kobilicom i tako podignutim pramcem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju