Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

POZDRAV FORUMAŠIMA OD NOVOG ČLANA

<< < (9/9)

ljuba015:

--- Citat: LSI  29, 02, 2012, 13:40:35 posle podne ---
--- Citat: SALE NB  29, 02, 2012, 08:35:33 pre podne ---Dobrodošao! Veoma interesantan brodić! 114 thumbup

--- Kraj citata ---

Ljubo015, nismo mi tako loši kao što nekad izgleda. Ima nas raznih i ponekad dodjemo u sukob sa drugima, a ponekad i sami sa sobom. Ipak, ne treba nikome ništa uzimati za zlo i nadam se da ćete se u našem društvu, takvom kakvo je, osećati lepo i dobrodošlo.

Uz dobrodošlicu novom članu dodao bih i ovo: "Vratia se Šime..." - živ nam bio!
Meni je nedostajao i drago mi je što je ponovo sa nama, pa i njemu želim dobrodošlicu u nadi da će nam, kao i ranije, svojim komentarima pomagati da neke stvari bolje shvatimo i da se i dalje druži sa nama!

--- Kraj citata ---
Lazo, naravno da niste, da ste losi nebi ni ulazio u vase drustvo

poljo:
Nista prijatelju zezao sam se a i objasnjenje je bilo vidljivo prije no sto je Zorter izmjenio tekst poruke
(ZORTERU, epitet "matori" je cesto zamjena za druze, prijatelju ... gospodin nije toliko stariji od mene da bi se naljutio na upotrebu ovakvog saljivog tona)

zorter:
Poljo druze, nisam ja nista komentarisao oko reci "matori". Ne smeta mi to uopste. Ja sam samo obrisao deo teksta na kome je pisalo da je Ljuba postavio duple slike, posto sam jednu sliku obrisao, pa da ne unosi zabunu taj deo posta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju