Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
ANTI ACTA , SOPA....
Kapetan:
dule gresis... za zorterov slucaj nema leka ako se ACTA primeni ...
1 U srbiji je odavno usvojen ELEKTROSNKI POTPIS ili sifra koji ima jacinu potpisa... znaci to je ON
2 Provajder javlja ko je i sa KOG IP-a to napisao
3 Zorter sam rekao da je instalirao na SVOJ ....
isti slucaj sa dedom , ne poznavanje zakona ne oslobadja te odgovornosti ...
zoki novus:
Njega nebi ni bilo lose uhapsiti clap
simicbojan77:
Sve u svemu kako god da pogledas na kompletnu situaciju u zemlji i uopste na celoj planeti,jedno je sigurno<TOTALNA KONTROLA>,a mi smo svi obicni smrtnici koji imamo samo pravo da sve to gledamo sa nekog polozaja uvaljeni u fotelji gledajuci tv ili citajuci novine u kojima se sve isto prenosi ili pise.A to sto hoce da kontrolisu internet po meni je samo jedna mala sitnica od mnogo stvari koje ONI kontrolisu pocevsi od hrane koju jedemo,vode koju pijemo<a necemo jos dugo moci da je pijemo,sem flasiranu>,lekova kojekakvih za brzo ozdravljenje,goriva koje koristimo<iako postoje razna alternativna>.......................lista je dugacka.
Zoran Marinković:
eek
Ne znam samo da li će ukinuti i živu muziku u kafanama tamburanje, činjenica je da pevači pevaju tuđe pesme.... h44
Ili će morati da plaćaju autorska prava preko "Sokoja"svim živim i mrtvim pevačima koji su ih pevali.... k5
ПЕЦОВ:
kontrola interneta nije smisljena za dobro vecine korisnika.bas naprotiv.pogledaj laznog vikiliksa.plasirase ga samo da bi po prvi put(meni poznato)u istoriji blokirali pristup raznim sajtovima,a neke i pogasili.pretnjama zabranjivali hosting.sad-DANAS,to je normalna stvar.iako sam optimista,ne verujem da ce ovaj zakon ikom doneti dobro,a o teznjama svetskih mocnika i njihovim namerama moglo bi se nasiroko(sve najgore)raspravljati. pogledaj dok nisu zabranili ovakvo stivo. i pa razmisli,ako ne promenis misljenje.sta reci tek o trivijalnostima kao sto je cenzura 25648 dun
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju