Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
ANTI ACTA , SOPA....
zoki novus:
E to nas je do ovde i dovelo!
Kapetan:
--- Citat: zoki novus 28, 02, 2012, 20:00:31 posle podne ---E to nas je do ovde i dovelo!
--- Kraj citata ---
ti muvas i dalje samo su ribe vodene sajkaca
IKA:
Potpuna sloboda ,znači anarhija.
Cenzura, pa neka vrsta cenzure je neophodna.
Nemoj mi samo reći da pristalicama fašizma treba dozvoliti punu slobodu izražavanja.
Generalno , najveće zlo za ljudski rod je pojava interneta.
Ni atomska energija nije zlo dok se ne zloupotrebi, tako i internet nije zlo dok se ne zloupotrebi.A ko veruje da se ne zloupotrebljava ,veruje u deda mraza.Ipak sam bliži arsinom razmišljanju.Al ko nas matore da pita, ipak ćete vi mlađi sebi odrediti pravac vašeg života.Ja znam da sam bio srećniji dok nije bilo interneta.Ženske smo muvali uživo,a ovi danas na fejsu,tviteru i ko zna kako.
Ja da se pitam ja bi to ugasio.
poljo:
Najmanji smo problem mi i ovaj sajt. Kad nam zabrane pristup informacijama opet ima da budemo veliko stado (kad bolje razmislim i ovako smo stado samo malo bolje informisano) . Da nije bilo neta ni znali nebi stasve nemamo pojma da postoji . Onima kojim saznanje dopire dokle i nas jezik e njima je malkice teze da razumiju sto se ostali svijet buni . da vidis nevidjenih cuda tek da znam kineski ili ...neki takav jezik. Ovako ako im uspije ima da nam dnevnik bude glavni izvor saznanja. I nemoj da Vas cujem da je bilo problema ikakvih ove zime ...na dnevniku nije bilo . Pa samo ova mala epizoda pokazuje koliko i zasto smeta protok informacija. Pola islamskog svijeta se upali na tviteru i mrezama i poce revoluciji ... i sad odjednom piraterija glavni razlog . ahaaaa
Zoran Marinković:
m5
U svemu ovome j... lud zbunjenog... 56568
Sva naša saznanja, pa i do samog maternjeg jezika su donekle copi-paste i pitanje je gde podvući crtu.
Svako ko postavi bilo šta netu želi valjda da to bude viđeno od što veće mase ljudi, a sa druge strane se brani prepričavanje i kopiranje.
Znači kada neko želi da prepriča jedan vic koji je čuo u nekoj drugoj kafani smatraće se piraterijom ... tamburanje
maternji jezik koji učimo pre škole je isto piraterija jer ne znamo ko je izmislio taj jezik, odnosno ne znamo čije autorsko pravo kršimo
jer nismo nikome platili......ili može da se navedu i mnogo banalniji primeri koji isto tako nemaju veze sa malim mozgom.. sha
Mene u principu nervira da mi bilo ko na bilo koji način duva za vratom i kontoliše šta pričam, gledam ili pišem....a svaku pojedinačnu
reč je već neko izgovorio (samo ne znamo ko...) a mi je ne smemo ponoviti u nekoj drugoj rečenici eek roll4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju