Nejgose i more zna za buru, kao Dunav za ledohod pa odnese sve ono cime smo mu ogranicli tok....
Evo vam samo par primera:
TRGOVCI:
Da ima cenzure mi nebismo mogli nikako da znamo koliko nas recimo isti deru vec bismo i dalje kupovali skoro pa duplo skuplje proizvode, ovako imamo internet i mozemo da narucimo iz Nemacke, Amerike... Zamislite kada bi recimo (uzimamm primer) Lowrance ili Garmin rekli nesmeju Srbi da gledaju cene u Nemackoj i Engleskoj ... mogu da se kladim da bi cene skocile 100%...
NAUTIKA:
Da ima cenzure i dalje bismo pricali da je CINK PROTEKTOR idealan za reke. O projektima bismo pricali kako se to radi samo za vojsku i policiju ...
MUZIKA:
Znate kada bi i jedan strani muzicki bend napunio bilo koji domaci stadion da ga ne slusaju putem piraterije?
KNJIZEVNOST:
Sem mene stvarno ne znam nikoga ko cita knjige ON LINE, a cak i ja sam to samo dva tri puta uradio , lakse je drzati istu u rukama i citati knjigu u krevetu, na brodu u

-u nego gledati ekran...
@Iko drugo je vreme bilo to tvoje, mogli ste da ka*ate bez kondoma bez bojazni da cete umreti, pili ste sve sto ste stigli bez bojazni da ce neko da vam rokne rohypnol u pice... Nemoj porediti tvoje i vreme klinaca koji dolaze, nebo i zemlja ... Iako sam protiv komunizma to vreme je imalo svoje prednosti ...
@Dule
Ja sam jos ozenjen preko interneta i zaista ne zalim se :) Ovde se ne govori o zabrani LAJANJA na internetu vec o prorbanom lajanju gde ce cenzori da odluce sta je krivokletstvo a sta nije...
Da je cenzura u Srbiji pocela mnogi od vas i ne znaju, ja pratim to polje i reci cu vam najnoviji primer. Za nedelju dve svi domaci provajderi ce zbor par lezilebovica iz DS-a i LDP-a morati da zabrane pristup ka nekih 20 tak stranih sajtova... Radi se o sajtovima za online kladjenje, nisam kladionicar ali ovo je ZLOUPOTREBA
Ko neveruje neka procita vest
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/306660/Drzava-zeli-da-blokira-pristup-stranim-internet-kladionicamaIz pouzdanih izvora svi internet provajderi ce se nazalost morati povinovati ovome ....
Evo ga spisak jednog dela sajtova:
Da li se iko pitao ZASTO nisu blokirani PEDOFILSKI sajtovi ? Pa zato sto momke na vlasti ne brinu nasa deca vec njihove kladionice...