Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Posle leda!!

<< < (2/6) > >>

deda:
................................................

deda:
Sta znam sto ne cupaju!Ajde onaj Narval ali ima siklji i svega tu!!

Da dodam , nismo smeli da prilazimo blize ledu zbog dubine (plitko) a i vetar je dodatno mreskao vodu i smanjivao mogucnost da na vreme primetimo nesto!!

Jedno upozorenje , ako plovite uzvodno od Jedrilicara pa do restorana Venecija  odmaknite se dalje od obale jer stubovi sa nauticara mogu predstavljati opasnost!!Marko i ja smo videli jedan oboren u pravcu toka i jedan sumnjiv predmet nalik vrhu stuba !!Ocigledno da je poneki ostao i predstavljace opasnost!!

Pingvin44:

--- Citat: deda  25, 02, 2012, 16:15:03 posle podne ---Jedno upozorenje , ako plovite uzvodno od Jedrilicara pa do restorana Venecija  odmaknite se dalje od obale jer stubovi sa nauticara mogu predstavljati opasnost!!Marko i ja smo videli jedan oboren u pravcu toka i jedan sumnjiv predmet nalik vrhu stuba !!Ocigledno da je poneki ostao i predstavljace opasnost!!

--- Kraj citata ---
Deda hvala za informaciju svakako. Jel moze samo malo detaljnije? U visini cega kad se gleda prema keju?

deda:

--- Citat: Pingvin44  25, 02, 2012, 16:27:17 posle podne ---
--- Citat: deda  25, 02, 2012, 16:15:03 posle podne ---Jedno upozorenje , ako plovite uzvodno od Jedrilicara pa do restorana Venecija  odmaknite se dalje od obale jer stubovi sa nauticara mogu predstavljati opasnost!!Marko i ja smo videli jedan oboren u pravcu toka i jedan sumnjiv predmet nalik vrhu stuba !!Ocigledno da je poneki ostao i predstavljace opasnost!!

--- Kraj citata ---
Deda hvala za informaciju svakako. Jel moze samo malo detaljnije? U visini cega kad se gleda prema keju?

--- Kraj citata ---

Pogledaj sliku br.11 znas teren!!  Da nebih pogesio ili me neko pogresno razumeo u tom delu sto blize plovnom putu a ako bas morate blizu oprezno!!

Pingvin44:
Jel ste im na danasnjih 320 cm u Zemunu videli vrhove?

edit:ok, izvinjavam se. Tek kasnije videh tvoj predjasnji post..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju