Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Posle leda!!
deda:
................................................
deda:
Sta znam sto ne cupaju!Ajde onaj Narval ali ima siklji i svega tu!!
Da dodam , nismo smeli da prilazimo blize ledu zbog dubine (plitko) a i vetar je dodatno mreskao vodu i smanjivao mogucnost da na vreme primetimo nesto!!
Jedno upozorenje , ako plovite uzvodno od Jedrilicara pa do restorana Venecija odmaknite se dalje od obale jer stubovi sa nauticara mogu predstavljati opasnost!!Marko i ja smo videli jedan oboren u pravcu toka i jedan sumnjiv predmet nalik vrhu stuba !!Ocigledno da je poneki ostao i predstavljace opasnost!!
Pingvin44:
--- Citat: deda 25, 02, 2012, 16:15:03 posle podne ---Jedno upozorenje , ako plovite uzvodno od Jedrilicara pa do restorana Venecija odmaknite se dalje od obale jer stubovi sa nauticara mogu predstavljati opasnost!!Marko i ja smo videli jedan oboren u pravcu toka i jedan sumnjiv predmet nalik vrhu stuba !!Ocigledno da je poneki ostao i predstavljace opasnost!!
--- Kraj citata ---
Deda hvala za informaciju svakako. Jel moze samo malo detaljnije? U visini cega kad se gleda prema keju?
deda:
--- Citat: Pingvin44 25, 02, 2012, 16:27:17 posle podne ---
--- Citat: deda 25, 02, 2012, 16:15:03 posle podne ---Jedno upozorenje , ako plovite uzvodno od Jedrilicara pa do restorana Venecija odmaknite se dalje od obale jer stubovi sa nauticara mogu predstavljati opasnost!!Marko i ja smo videli jedan oboren u pravcu toka i jedan sumnjiv predmet nalik vrhu stuba !!Ocigledno da je poneki ostao i predstavljace opasnost!!
--- Kraj citata ---
Deda hvala za informaciju svakako. Jel moze samo malo detaljnije? U visini cega kad se gleda prema keju?
--- Kraj citata ---
Pogledaj sliku br.11 znas teren!! Da nebih pogesio ili me neko pogresno razumeo u tom delu sto blize plovnom putu a ako bas morate blizu oprezno!!
Pingvin44:
Jel ste im na danasnjih 320 cm u Zemunu videli vrhove?
edit:ok, izvinjavam se. Tek kasnije videh tvoj predjasnji post..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju