Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Posle leda!!
mossi:
kgk kgk kgk kgk
Bravo Deda!
I ja sam danas bio na čamcu, šteta što sam došao u cajknot inače bih i ja isplovio danas.
Brodovi koji su bili usidreni u Apatinskom zimovniku, isplovili su. Danas i poslednji!
Usput su napravili malo štete! taz taz taz taz taz
Iskrivili nekoliko prstova za pristan (led 20-30cm debljine koji su pomerili), odvalili neke grede (koje su istini za volju i bili loši).
Ali makina (Yamaha F25) je upalila iz PRVE! thumbup 6589 clap kgk
Bila je podignuta pola januara i ceo februar.
Impeler radi, mlaz odličan.
Prvi lep dan i odoh na vodu.
Dunav je inače jako zanimljive boje, kao bela kafa!
A danas je toliko bio lep dana da sam na čamcu bio u majici kratkih rukava! ok llll
Sve u svemu divan dan i lepih 90 minuta provedenih u inspekciji i sitnim radovima.
114 cap
Kapetan:
danas sam bio skoro 5 -6 sati na dunavu, nisam plovio ali sam iz raznih kafana pratio situaciju ... za divno cudo retko kada je Dunav plav... ali eto danas je bio kao iz Valcera ..
deda ona ladja sa crvenim koritom koju si slikao je danas spartala do paradajz ostrva i isla gore dole izgleda da su trazili camce ...
i za odjavu leda:
deda:
Ta ladja je iz Busine marine!!Znam vlasnika!!
taxi:
sta bih ja bez vas, trenutno sam na privremenom radu u Moskvi i pomno vas pratim i zavidim na lepom danu. pozdrav iz rusije. k5
barbanesa:
Pozdrav Tomo mi ti cuvamo camac i pijemo kafu ,a ti nemoj mnogo ruskinje da juris..jooj kad kazem Vesni.. stri stri
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju