E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

najtvrdji antialgin

<< < (2/3) > >>

IKA:
@ mosi - jedna ispravka.Jedno pakovanje antialgina (0,75l) je dovoljno za uglavnom 8-12m2, zavisi od proizvođača, ali uglavnom za 8m2.Ako je preporuka proizvođača da se nanosi 3-5 slojeva , onda ni za šiklju nije dovoljna 1l.To je razlog zbog čega mnogi ospu paljbu na kvalitet nekog antialgina, a glavni razlog loših rezultata je nepridržavanje uputstva proizvođača.
Šta misliš zašto sam na Saletov upit za nabavku antialgina naručio 4kg.sa 1kg će se korito samo obojiti. oops

Jason:
na starom camcu sam imao taj tvrdi zeleni "hard racing" potrajao je 3-4 godine da se nije ni malo skinuo. tvrd za sve pare...

mossi:
Iko, moj čamac je 5.5mx1.42 sa rubom od 15cm postranici, to je ekcivalent pa i malo veće od obične 6m šiklje.
Umutio sam i razredio sa 5%  jednu i po pikslu od 0.75L.
Mazao sam valjkom sve premazao 3 puta, sve rubove minimum 5 puta, i JEDVA potrošio!
Kad smo nanosili pištoljem jedva sam dva premaza izvukao sa dve od 0.75 i bilo je katastrofa.

maverick:

--- Citat: Jason  19, 03, 2012, 22:50:41 posle podne ---na starom camcu sam imao taj tvrdi zeleni "hard racing" potrajao je 3-4 godine da se nije ni malo skinuo. tvrd za sve pare...

--- Kraj citata ---

aaaaa taj zeleni mi treba...tko je proizvodjac

Srecko Sojic:
ako je mladji retardirani brat  roll4 dobro razumio ide smirglanje i odmascivanje, primer (koji?!) i onda antialgin ispod vodene linije samo 3-5 puta valjkom. posle antialgina nista drugo se ne nanosi?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju