E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

najtvrdji antialgin

(1/3) > >>

maverick:
koji je najpostojaniji na mehanicka ostecenja koja nastaju cestim navlacenjem na prikolicu i da li postoje primer i antialgin u istoj boji,,,recimo crnoj da i ako nastane neka ogrebotina ne strsi bas kao saka u oko , kolega kaze da oni antalgini sto se nanose kompresorom su najbolji...ima netko iskustva s tim...za plasticno plovilo

bugi:
Druze ja sam namazao Hempela pre 2.5 godine...ne mogu reci nista o tvrdoci jer nije video obalu od tad
Prajmer je bez boje,antialgin beli...jedini beli koji je bio tad na trzistu
Koliko znam drugari su mazali neki 'rejsing'...ko ga pravi nemam pojma ali je dosta gladak,nanosi se kompresorom i sigurno je tvrdji
Pretpostavljam da je za brze camce posto rejsing podrazumeva trke i tu je smanjenje trenja jako bitna stvar

Srecko Sojic:
@bugi gdje si nabavio hempel, koja cijena i koliko je potrebno litara? koliko si puta prelazio?

ПЕЦОВ:
mislim da se pojam rejsing koristi za trke,ali radi po principu krunjenja.negde sam to procitao.znaci da bi bio funkcionalan,moras se s vremena na vreme kretati brzo kako bi se  povrsinski sloj gulio?
sto bi se reklo:ako su lagali mene....       25648   dun
 @ srecko imas u malim oglasima postavio sale oglas za antialgin

mossi:
Antialgini postoje tvrdi, trkački i mekani.
Uglavnom postoji podela po čamcima na aluminijumske i sve ostale, pa onda na brze i spore.
Treba gledati malo i na preporuku proizvodjača da li je za more ili slatku vodu.

m4

P.S. Nanosi se valjkom u 3-5 slojeva.
Priprema od nule je jako bitna: ošmirglano, odmašćeno, pa prajmer pa barem 3 sloja antialgina.
Pridržavati se uputstva jer je to velik i skup posao.  6589
Za čamac od 6m dovoljna je 1L, ali to nije piksla ona je 0.75L  thumbup
Meki se lako spiraju, i teško da izdrže jednu godinu valjano.
Ako se dno pere, spere se i antialgin.  4588

hi

Preporuka, je tvrdi ili trkački RACE sa teflonom.  44444
Ali .. sve to uglavnom pada u vodu ako je aluminijum.   m5

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju