Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Gliseras

<< < (16/20) > >>

Slovenac:
lsi ako sam dobro shvatio ja sam primljen na f odeljenje.espresso bio bih ti puno zahvalan ako bi me naucio i savetovao kako da dodjem do tog sistema nisam znao da se to ukljucuje izkljucuje jer meni je na snimku delovalo da su auspusi podignuti malo vise da nisu dole u nogi i to je to to je ono sto sam ja video pomogni mi da shvatim hvala ti.

mesechar:
eeee tog crvenog mislim da je neka Baia na crnogorskim tablama je krkljala ko tuberan a tipovi su je opravljali celo leto :)

poljo:
Pa sad prijem u F odelenje bas i ne ide tako glatko ... Normalan clan sajta mozes budes kad oces a za  ffff , moj braco ima da se pise i kopa i svadja i offuje i barem dva -tri puta da budes na ivici banovanja.

Kapetan:

--- Citat: poljo  14, 03, 2012, 21:47:11 posle podne ---Pa sad prijem u F odelenje bas i ne ide tako glatko ... Normalan clan sajta mozes budes kad oces a za  ffff , moj braco ima da se pise i kopa i svadja i offuje i barem dva -tri puta da budes na ivici banovanja.

--- Kraj citata ---

standard !

poslusaj espressa i duleta ... zaboravi na to premestanje.. a auspuhe ostavi gde su , neko je skolu zavrsio da bi znao kako i gde da ih stavi ... ujedno sto su nize to manje "smrde" ...

zamisli auspuh ti visoko, onako seretski na leru ides uz obalu, makina se cuje toliko da u casama na splavovima pravi koncentricne talase  i krene krmeni vetar , pa ima te podavi samo tako ...

Slovenac:
ucim ljudi ucim i polako mi dolazi u glavu da ste upravu valjda ce to da me prodje ali gnjavicu vas za jos puno saveta.poljo neka hvala za f odeljenje ne volim da se svadjam,sto bi rekli nasi ljudi, bre volim da budem veseo a veselo zelim i vama. hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju