Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama - 2012 februar
latin:
Preuyeto od ,,Vukova,,. Demokratija !!! ovo su danasnje slike sa keja u Grockoj,led se pomerio tokom noci za nekih stotinak metara :help:....a slikajuci danas ove slike pored mene se zadesio covek koji je fotograf za jedan poznati dnevni list,pa sam mu u najboljoj nameri kratko pojasnio polozaj dve ade ispred nas i sve ostalo sto bi mu pomoglo da sto slikovitiji clanak napise o ovom terenu na Dunavu,MEDJUTIM......on kaze da je vec pokusao da objavi tekst o desavanju na vodi i ledenom cepu,ali drugovi u "PLAVOM" su dosli u redakciju i sve stopirali a on je dobio sudsku tuzbu od ministra(nek ostane anoniman) za stvaranje PANIKE u narodu....... :huh:
zorter:
--- Citat: Dule 22, 02, 2012, 21:06:28 posle podne ---.................
Ne da svoju muku tako lako i bez borbe.
--- Kraj citata ---
Tako treba. thumbup
zorter:
--- Citat: Dule 22, 02, 2012, 21:12:07 posle podne ---
Nije se snasao novinar. Trebao je da stavi sliku CICE UBICE a ispod tekst o ledu... niko od cenzora ne bi ni citao tekst. jh
--- Kraj citata ---
Ili možda CECE bez narukvice oko noge (jel to onda nogavica?) lol
ha lol ha lol
deda:
Nesto tu bas nije kako treba!!Na marini kod mene se donose sve novine i nema lista u kom nema clanka o ledu!Mada ako je neki list koj je na necijoj strani onda ne cudi!!Ne spinuje se samo preko medija nego i tako , dodjes pustis buvu i sve posle ide svojim tokom!
broker975fx:
U zemunu je najgore prošlo i ako od nekud nedođe nešto novo to je to
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju