Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama - 2012 februar
broker975fx:
--- Citat: Dule 22, 02, 2012, 15:49:53 posle podne ---http://www.navodi.com/2012_Vesti/feb-02/Polic.html
--- Kraj citata ---
Strašno i užasno ja sam sa remorkerom zarobljen u Višnjici a i da nema leda još sigurnih 20-tak dana neću biti plovan jer je celokupna elektro instalacija izvađena. Hteo bih da pomognem a ne znam kako
Kapetan:
katamaran treba zakrpiti inace mu nema spasa , a narvala ja ne bih dirao , ne izgleda mi ugrozen, po meni samo neki vez (vazdusni)treba uraditi ka obali i cekati otapanje ...
naravno moje misljenje je zasnovano na ovoj slici ...
Kapetan:
--- Citat: Dule 22, 02, 2012, 17:01:18 posle podne ---Otici ce sa ledom do Golupca.
Velika santa, kada se malo otopi krenuce a da se cela otopi treba 5 dana. Za pet dana to je poprilican put. Camac je na vrhu...
To je plastika, skliznuce niz led ako se dobro povuce drugim camcem. Samo led mora da omeksa da ne bi bilo grubih ivica.
--- Kraj citata ---
dule slazem sa li koliko vidim ima tu dosta od leda do camca, ne bih nikome proprucio da ide do camca (voda-camac)... po meni vez ka obali preko neke grane ... tako da konop ide kroz vazduh, a to moze da se zakaci sa obale ... mada sa vincom od 12V mogu i na obalu da ga iscupaju .. samo bace kuku i ukljuce vinc
Kapetan:
--- Citat: Dule 22, 02, 2012, 17:22:34 posle podne ---Vec sutra ce se led ispod njega otopiti a onda ..
--- Kraj citata ---
nisam veorvao da cu ovo ikada reci ali 4 bureta ce resiti stvar... samo da ne pametuju ...
sale.m79:
thumbup thumbup thumbup kgk kgk kgk kgk 114 114 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju