E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Električni doboš vinč u kućnoj izvedbi

<< < (5/10) > >>

Kapetan:

--- Citat: mesechar  01, 02, 2012, 19:24:21 posle podne ---Ostaje samo da provučem instalaciju i sa dva releja i tasterima napravim obrtač napona za UP & DOWN ,jedan automatski prekidač i to je to..i da nadjem mesta na NORMANU ..

--- Kraj citata ---

bas me zanima kako ces da izvedes sistem za down :)

smisli kocnicu iz kabine  i to je to ... nesto na zubac....

Zoran:

Ja bi dodao dobos kocnicu sa strane.

mesechar:
ŠTA nije jasno JASNO  :) Dule pomagaj ti znaš o čemu pričam   !! motorom se i spušta i podiže sidro tako je kod svih standardnih DRUM vinčeva osim kod novog patentiranog evo linka pa pogledajte kako radi sa free fall sistemom koji je sigurniji od standardnog spuštanja sidra preko motora jer ne postoji mogućnost upetljavanja konopca

A ovo je rodjaci isto to samo bez free fall sistema!! foRA JE SAMO U DODATNOM SERVO MOTORU KOJI POTISNE KOČNICU DOBOŠA U STRANU i oslobodi doboš, ja sam ostavio polugu i ako pronadjem zgodan motorić dogradiću i free fall sistem.

sale.m79:
Ne treba ti motoric iskoristi sistem kao na anlaseru kad kopca bendiks i dobos moze da bude slobodan i iz kabine

mesechar:
to je motorčić sa malom spiralom koja zadržava položaj ne može bendiks jer on drži samo dok je na napajanju ali svejedno ovaj sistem nije neophodan  vinch radi i bez njeg a samo malo trba paziti tj sporije odmotavati sidro

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju