Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

pre i posle regate Vode Vojvodine 2011

<< < (7/30) > >>

leptirica:
Sto se tice broja plovila... Zorter je potpuno u pravu :). Pred polazak Regate reci cemo tacno koliko ima prijavljenih a nakon zavrsetka koliko je stvarno bilo ucesnika. Prva Regata je brojala 40 jahti od prijavljenih 45, druga oko 65 od prijavljenih 70. Mi znamo koliko nasa organizacija moze da pokrije plovila i ljudi ali to ipak ne iznosimo javno. Nadam se da razumete.

Sto se tice komaraca.. Monitoring i utvrdjivanje brojnosti je u nadleznosti Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu a samo suzbijanje i mere su u nadleznosti Opstina i Mesnih zajednica a ne naseg preduzeca.

BEGEJ:
Sta su to komarci  :lol: u odnosu na ovaj dozivljaj sto pruza regata sa ovakvom organizcijom. Nekaze se uzaludno da "iverak nepada daleko od drveta" ili " nepada kruska daleko od stabla" :good: :drinks: Secam se i onih regata i uspomena. :good: :hi:

IKA:
Naši komarci su ko rode , ima ih dovoljno za sve tako da niko neće biti uskraćen, jedino što ih je zabranjeno nositi kući , više od tri komada, višak se mora ostaviti u besvesnom stanju domaćinima.Ipak je uložen trud za uzgoj

Kapetan:

--- Citat: leptirica  09, 05, 2011, 12:39:56 posle podne ---Sto se tice broja plovila... Zorter je potpuno u pravu :). Pred polazak Regate reci cemo tacno koliko ima prijavljenih a nakon zavrsetka koliko je stvarno bilo ucesnika. Prva Regata je brojala 40 jahti od prijavljenih 45, druga oko 65 od prijavljenih 70. Mi znamo koliko nasa organizacija moze da pokrije plovila i ljudi ali to ipak ne iznosimo javno. Nadam se da razumete.

--- Kraj citata ---
:good:

--- Citat: leptirica  09, 05, 2011, 12:39:56 posle podne ---Sto se tice komaraca.. Monitoring i utvrdjivanje brojnosti je u nadleznosti Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu a samo suzbijanje i mere su u nadleznosti Opstina i Mesnih zajednica a ne naseg preduzeca.

--- Kraj citata ---

ma naravno , nisam mislio na vode vojvodine vec na "cunke i pajtose"  :lula:

leptirica:

--- Citat: Kapetan  09, 05, 2011, 21:55:42 posle podne ---...........
.....ma naravno , nisam mislio na vode vojvodine vec na "cunke i pajtose"  :lula:

--- Kraj citata ---

Ok.. Izvinjavam se sto sam pogresno protumacila.. :)
Ali ako provodite vreme na vodi, znate i sami.. Komaraca uvek ima.. negde vise negde manje ali na vodi uglavnom "rade" samo nekih pola sata - sat pred smrkavanje. A one spirale su dusu dale za njih. Provereno.. :) I ja sa mojom decom maltene od njihovog rodjenja  provodim non stop dane na ladji (prvi put su bili na ladji sa napunjenih citavih 20 dana)..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju