Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
pre i posle regate Vode Vojvodine 2011
Kapetan:
--- Citat: odisej 08, 05, 2011, 23:01:48 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 08, 05, 2011, 21:34:40 posle podne ---kakav je stav regate ako vam se neko prikljuci recimo u Novom Beceju ?
--- Kraj citata ---
da nećeš ti da nas sačekaš u Novom Bečeju
--- Kraj citata ---
hteo bih da malo klinci vide kanale, a ceo taj put mi je prilicno v paremenski dug da ih drzim toliko na ladji, bih ja mozda dosao do N Beceja zena i klinci kolima pa 2-3 dana uz regatu i onda povratak ... jos je sve u fazi razmatranja
IKA:
ako malo bolje osmotriš , videćeš da dnevne plovidbe nisu duže od 2-3 sata, pa se pristaje i onda su sva dešavanja po volji i uglavnom na obali.A klinci će imati društvo vršnjaka, jer ih ima i pored nas od 50.(već treću godinu imam 50)
Kapetan:
prvo pitanje u ovoj temi ili u predstavljanju mi je bilo o komarcima :) to me najvise brine posto znam kakva ekipa vodi vojvodinu i koliko im je prskanje bitno :)
za druzenje se ne brinem uvek nadju neku zrtvu a imam ih troje pa znaju "ponekad" da se zaigraju izmedju sebe :)
Zoran:
Kapetane Voda Vojvodine organizuju regatu da bi nahranili komarce,a posle toga su duzi period mirni.
Nego nikako da se organizator izjasni o broju plovila,sve nesto do popune broja itd. :)
zorter:
--- Citat: zoran 09, 05, 2011, 12:07:53 posle podne ---........
Nego nikako da se organizator izjasni o broju plovila,sve nesto do popune broja itd. :)
--- Kraj citata ---
A sto moras da znas koji je to broj. To je za organizatora vazno a ne za ucesnike. :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju