E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Balast u kobilici

<< < (3/4) > >>

sale.m79:
i trebalo bi ti bure nafte za celu godinu da ti dupe utrni

Kapetan:

--- Citat: budens72  28, 01, 2012, 15:11:31 posle podne ---Da ako ide brodski motor, ali ja za sada razmišljam samo o vanbrodskom 9.9 ht, trenutno je na njemu Johnson 9.9 2t

ako bih se odlučio za brodski (nešto sam počeo da razmišljam i u tom pravcu), onda bi 60-tak kg bilo dovoljno u kobilici...

--- Kraj citata ---
ne nisam rekao da treba brodski motor, vec da je ranije balast davao brodski motor, a sada ta ispunjena kobilca...

dragan titel:
 dragan dodaje kapetanov savet njjeftiniji ali ako hoćeš kompaktnu celinu pošto je kobilica poliester možeš je popuniti poliester smolom kvarcnim peskom jedan litar smole 1,2kg kvarcni pesak nisam merio možeš postaviti išinu stim daista mora biti zalivena  napomena pesak mora biti suv drugo pre mešanja peska i smole u smolu prvo moraš sipati katalizator :butanox 2posto pa zalivaj

Kapetan:
mesanjem peska i smole 1 litar mislim da nece biti tezi od 1,2 kg ... pesak suv=1,2kg e sad ne znam koliko je kvarcni...

mada mozes u poliester da zatopis i olovne ploce iz akumulatora ni to ne bi bilo lose... samo oprez pri otvaranju!

oblak:
Po hrvatskim forumima kad pune poliesterom meshaju ga sa olovnom sacmom, pesak nije dovoljno  tezak

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju