E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Borba sa korozijom/rost killer
lazaera:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9989.msg109893.html#msg109893
Evo nekoliko slika o mom brodicu. Nadam se da sam dao pravi link. 6589
Nov sam pa se jos uvek ne snalazim bas najbolje thumbup
IKA:
Stim pištoljem s bubnja možeš da peskiraš felnu, pod uslovom da imaš zadovoljavajući kompresor.
Inače cena peskiranja jeste 6e pa ima i za 5e, ali samo ako doteraš nefarban čamac i ako hoćeš komplet da ga peskiraš.U svim ostalim slučajevima svi koji se bave peskiranjem imaju svoje;Ali; pa zahtev za peskiranjem samo podvodnog dela se ugovara ;đuture; kolko te ko zacepi ili se kaže cena peskiranja na sat,a njihov sat je malo drugačija matematika od naše.Tako da za 180e nisam sreo niti čuo za nekog ko radi peskiranje,a da je voljan da raspakuje sva creva i obuče zaštitno odelo.
To ti je kao i keramika u građevini. 6-8 E ali ako se ugovori cela zgrada onda može i za 4e
Mile mraović ima lepu taktiku,pa te njegovo peskiranje izađe 18e kvadrat ali te zato izvlačenje i porinuće košta dodatnih 200-300e pa je rezultat za njega uvek isti.
Nađi mi nekog ko hoće da ispeskari samo podvodni deo čamca ili da ispeskari samo 20m2.Ja neznam za takvog.
zoki novus:
Sad si vec poceo da pricas ono sto si negde nacuo i sto nije tacno!
Naravno da niko nece da dodje kod tebe da ti ispeskari felnu ali ako mu je odneses ispeskarice je!
Sa tim pistoljem Sa buvljaka i jakim kompresorom ce vrlo lako da zavrsi to sto mu je ostalo !
Inace prosle godine sam peskario kod Mileta samo korito i kostalo je 200e.
Da sam hteo da idem u lestane tamo sam mogao da prodjem 3e po kvadratu
IKA:
OK onda ja grešim.Inače taj jači kompresor nemaju svi . Pištolj imam i znam da nije vredan truda,osim ako imaš par dana volje.
Ako si izvlačenje uradio u sopstvenoj režiji,plus za tebe, mada nemaju svi mogućnosti da izvuku čamac i oteraju ga u Sidro.
Za 200e neverujem da bi iko imao volje da se bakće sam.Eto preporuke kako da odrade peskiranje bez muke.
Do leštana bi te, predpostavljam, transport koštao pa ti se svodi na isto
oblak:
Peskarenje brodova u Lestanima kosta 3-4€ po kvadratu. gazda se zove Milos a njegov broj je 063 433 476
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju