Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Sava kod Šapca

<< < (19/29) > >>

zorter:

--- Citat: olimp  15, 03, 2010, 19:47:29 posle podne ---Za 15 takvih boca u RH dobijaš 1€ i to je veliki razlog zašto iz RH šaljemo samo frižidere i peći, a boce prodajemo. :lol: :lol: :lol: Čak se i stare automobilske gume otkupljuju  :drinks:

--- Kraj citata ---

E kad to bude i kod nas, nećeš više naći flaši ni za lek. :good: :good: :good:

MisterTwister:

--- Citat: olimp  15, 03, 2010, 19:47:29 posle podne ---Za 15 takvih boca u RH dobijaš 1€ i to je veliki razlog zašto iz RH šaljemo samo frižidere i peći, a boce prodajemo. :lol: :lol: :lol: Čak se i stare automobilske gume otkupljuju  :drinks:

--- Kraj citata ---

SAMO JOS DA POCNU DA PLACAJU 10 EVRA 15 FRIZIDERA I GOTOVA STVAR  :good: IMA DA ZIVIMO U 100% CISTOJ SREDINI  :drinks:

Kapetan:

--- Citat: MisterTwister  15, 03, 2010, 22:26:19 posle podne ---SAMO JOS DA POCNU DA PLACAJU 10 EVRA 15 FRIZIDERA I GOTOVA STVAR  :good: IMA DA ZIVIMO U 100% CISTOJ SREDINI  :drinks:

--- Kraj citata ---

http://www.ekometal.com  mislim da oni vrse odkup elektronskog otpada....

igogitar:

--- Citat: zorter  15, 03, 2010, 19:45:05 posle podne ---
--- Citat: Dule  15, 03, 2010, 19:37:25 posle podne ---Giga, 80 posto tog smeća pripada tvojim sugradjanima. :)
Trebao si da se naseliš uzvodno od Šapca :)

--- Kraj citata ---

A otkud flaša Sarajevskog piva ili Radenska tri srca u Šapcu. Nema to kod nas da se kupi. Ipak to stiže "ODOZGO".

--- Kraj citata ---
Ja vam saljem samo JELEN da sakrijem tragove. :smile: Salim se naravno ali ovo zaista nije za salu,stravicno je sta radimo rijekama.

igogitar:

--- Citat: LSI  15, 03, 2010, 08:47:23 pre podne ---Igogitar, svaka čast na fotografijama - umetnost.

--- Kraj citata ---

Hvala ali ja zaista nisam umjetnik.Pravu umjetnost stvara priroda ali je ljudi nazalost na svakom koraku unistavaju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju