Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Sava kod Šapca
STG:
Giga,opticki nisan je prava rec a ne snajper :)
giganova:
Gospodo nisam postavio fotke radi sprdanja mada opusten razgovor uz prihvatljivu dozu humora prija.Ovo sto vidite na mojim fotkama je i moja i vasa realnost.U ovom smecu zivimo ,radimo odmaramo se.....Ne znam modus kako to da promenimo ali ako samo jednom posmatracu ovih fotki giga uspe da probudi savest smatracu se veoma ponosnim. :party:
Inace i ja sam bio bahat prema zivotnoj sredini i iz slicnih slika sam izvukao pouku :good:
Evo najsvezijeg djubreta :diablo: cele bivse Juge
giganova:
A evo jedne i za dusebriznike koji cikove, pikavce, opuske ne bacaju u reku :taunt: :taunt: a kad komsija zamakne istovaruj sve, neko cak i sa ambalazom :taunt:
Kapetan:
samo da je skinuo poklopac ne bi to dalko plovilo ... salu na stranu.. x puta mi je bilo muka kada moram da utovarim tudju kesu koju sam zatekao negde u prirodi ... gomila ljudi baca djubre a posle se zali na zagadjenje ...
zorter:
--- Citat: Dule 15, 03, 2010, 19:37:25 posle podne ---Giga, 80 posto tog smeća pripada tvojim sugradjanima. :)
Trebao si da se naseliš uzvodno od Šapca :)
--- Kraj citata ---
A otkud flaša Sarajevskog piva ili Radenska tri srca u Šapcu. Nema to kod nas da se kupi. Ipak to stiže "ODOZGO".
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju