na chatu : stvlada: deda u kojoj su boji mornarske? (misli na majce) deda: zeleno bele
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Gledao sam jedan film gde se poglavica žali:Svaki put kad idem na reku da se kupam moji neprijatelji, koji žive uzvodno, se okupe na obali i pišaju u reku. Mnogo su gadni.I tako, od plemena do plemena sve poglavice istu priču i isto opravdanje zašto mrze susedno pleme :)Da nije ista situacija izmedju naših gradova uz Savu i Dunav :)
Vetar sve oterao sremcima :)
eto poslao nam olimp cak iz zadra :diablo: :diablo:a onda kod njih evropa sve cisto i kulturiska :good: :good:nismo ni mi najgori samo smo nizvodno :)
Znači da propustimo sve u pravcu Višnjice?Da nema nešto i za kapetanov splav? Čisto da to ne vraćamo posle uzvodno
ljudi ovo drvece koje valjaju reke , jel valja ono za potpalu skuplja li to neko ?
A frižider vrati olimpu :)Greškom je poslat :)
Kap sutra cu postaviti slike coveka koji zivi od drva skupljenih na vodi.Posto je vecinom meko drvo ,vrba i topola prodaje po 1200din.E sad sve je to normalno ali taj tip sve radi na veslo,pentu i nema.Celo stablo presrece i vuce u obalu,veze i gusla silverkom.Nudio sam mu i pentu i testeru motornu a on ni da cuje,Kaze to se sve kvari i haba a trosi i gorivo.Sta reci.