Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Žilava
budens72:
Ja sam bio u avgustu u povratku sa Đerdapa, jedva da se šta javljalo...po neki smuđarak... :(
bugi:
Deda koliko pamtim i kod nas u Malim Vodama je tad vec riba stala da jede
Sve u svemu Zilava je mesto koje je prosle godine dalo ribu u najtoplijem periodu,jul i avgust
Nadam se da cu odmor ove godine dole provesti
sale.m79:
Gornji deo Dunava sam oplovio nekoliko puta ali ga za pecanje ne poznajem dovoljno.Meni je preko puta marine
Smederevska ada veoma lepa za pecanje.Ali ako racunamo nizvodno od V. Morave do Nere ima tacno 20 km.
Sto znaci da nizvodno ima prekrasnih terena na malom prostoru.Stojkova ada iGajski rukavac. na 1096 km.
kao i Kostolacki kanali. Zilova ada i topla Mlava na 1092. Zavojska i Cibuklija kao i razlivi oko cibuklije sa panjevima i Djurica - Labudovo oko od1084 do 1177 sto znaci da na 7 km plovnog puta imate izbor kakvog nigde nema.BISTRO
dalibor:
Dule slike su ok
Prelepi tereni,za svačiju dušu.
Nikako da skupim dovoljno vremena pa da krenem.Definitivno se isplati.
joja:
Жилава и Чибуклија!! 25648
Ајд` да се укључим у тему и да вам пренесем наша искуства са пловидбе до тих ада…
Јуна 2011, наша мала, али одабрана flasica пецарошка екипа је испловила на двонедељно крстарење. Прави циљ је била ада Чибуклија, а резервни ада Жилава.
Наше путовање смо документовали и направили нама лепу успомену у виду аматерског документарца са разним догодовштинама dodo, информацијама 357 и пошалицама… tamburanje.
Кренули смо ноћу из Београда, 25648 преко Малих вода, Винче, Ритопека, Грочанских и Смедеревских ада…..итд до Жилаве. Прави циљ је био пецарошки најинтересантније али и најнегостољубивије, и по нама, најлепше острво Ада Чибуклија.
j1 То је стварно прави бисер на Дунаву. Нажалост, због честих и опасних олуја и најачих дунавских кошава, обично гледамо да што пре безбедно прођемо тим делом Дунава.
Снабдевали смо се успут..козијим сиром, млеком , ракијом…све локације су на филму..тако да уколико планирате један овакав пут, надамо се да ће вам наше искуство са ове пловидбе бити од користи… a0335
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju