Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Žilava

<< < (16/20) > >>

bugi:
Otvorim forum posle par meseci kad ono opet tema Zilava  clap
Meni je jos u glavi kako je dobro bilo letos dole.
E sad zasto je tad riba jela kao luda (jul mesec) a kako cujem jesanas utanjila nemam pojma...
Ova godina kako je pocela isto ne obecava puno al ajde da sacekamo leto

STG:
Ove godine je sve pocelo naopako.
Crvi pojeli ribu... 56568

deda:

--- Citat: bugi  05, 03, 2013, 08:56:54 pre podne ---Otvorim forum posle par meseci kad ono opet tema Zilava  clap
Meni je jos u glavi kako je dobro bilo letos dole.
E sad zasto je tad riba jela kao luda (jul mesec) a kako cujem jesanas utanjila nemam pojma...
Ova godina kako je pocela isto ne obecava puno al ajde da sacekamo leto

--- Kraj citata ---

To sto riba nije jesenas radila na Zilavi kada smo mi bili nije zabrinjavajuce , desava se !  Mene je vise zabrinulo sto nije bilo znaka zivota niti bilo kakve aktivnosti ribe !!

bugi:

--- Citat: moma-stosic222  30, 08, 2012, 11:22:44 pre podne ---*

Nisam mogao a da vam se i ja ne pridruzim u komentarima na temu Zilava Ada. Mnogi forumasi sa Foruma "Moja Ladja" na drugom Forumu prate moja prepricavanja dogadjaja sa kampovanja na Zilavoj Adi. Naime, 2002-ge godine, na Zilavoj Adi sam proveo oko 160 dana kampovanja i profesionalnog ribarenja. Hocu Vam reci da na teritoriji Zilave Ade i razliva preko puta na delu teritorije leve obale Dunavca, pa i Dunava u donjem toku prema Slatini, ne moze da se desi da se ne ulovi riba.  ok

--- Kraj citata ---

Eto...covek kaze da je nemoguce proci bez ribe,ja ne mogu zamisliti da se ne upeca nesto a vi se licno uverite da moze tako  tamburanje da se covek utepa
A kad ste tacno bili...zanima me da uporedim jel tad ovde jela riba

deda:
Na Zilavi smo bili oko dvadesetog oktobra !! Medjutim u to vreme na smederevskoj adi je bilo ribe !! Licno ja upecao ! m07800

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju