Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Žilava
bugi:
Ima i konstantno nekoliko camaca,dubinkasa koji jure smudja ali se sidre oko ostrva
Kad kazem da je tesko uloviti mesto mislim na sam spic...ta mesta su kaazu najbolja
Medjutim ne znam zasto ne bi valjalo i malo nize od spica...recimo nekih 200- 300 m
Panjeva ima koliko ti dusa zeli tako da ponesi gomilu udica i olova
Ako budem ikako mogao idem i ja dole na par dana...
moma-stosic222:
*
dalibore dobar dan.
Nisam mogao a da vam se i ja ne pridruzim u komentarima na temu Zilava Ada. Mnogi forumasi sa Foruma "Moja Ladja" na drugom Forumu prate moja prepricavanja dogadjaja sa kampovanja na Zilavoj Adi. Naime, 2002-ge godine, na Zilavoj Adi sam proveo oko 160 dana kampovanja i profesionalnog ribarenja. Hocu Vam reci da na teritoriji Zilave Ade i razliva preko puta na delu teritorije leve obale Dunavca, pa i Dunava u donjem toku prema Slatini, ne moze da se desi da se ne ulovi riba. ok
bugi:
Pozdrav kolega 114
Cuo sam od nekog za vas i vas boravak na Zilavi...sta reci sem svaka cast
moma-stosic222:
yg Postovani Gospodine Dule HVALA hi !
2002-ga i nije bila tako davno, a u instalaciji secanja prilikom opisivanja dogadjaja mi puno pomaze moja Ljilja. Ali svejedno, bez inspiracije, ne bih se setio mnogih detalja. I verujte, kada zavrsim pricu, tako se osecam prijatno umoran, a prosto srecan, jer sam jos jednom doziveo dogadjaj sa kampovanja. Vreme provedeno na Zilavoj Adi je bilo skoro svakog dana vrlo aktivno u drustvu kampera, a kakvih!? thumbup Svako je imao svoju velicinu i svoje nalicje u odnosu na burne godine iz tog doba i pre toga. 55555
Proslo leto na marini "Vajs" na Savi, prvi put posle 2002-ge, video sam se sa Tasom. Susret je bio do suza-srece 6589. Dugo smo sedeli, pricali, naravno popili i dogovorili se da za koju godinu se ponovo skupi isto drustvo. Razgovarao sam posle toga i sa Brankom i Acom i svi su "za", nazalost bez Dragise Ristivojevica Gileta, koji nas je napustio i sada plovi "belim ladjama po nebesima" llll.
A Vama Gospodo Forumasi prijatno Vam bilo citanje 55555, a ja cu se truditi da i radi sebe, ali i radi Vas, da se setim jos mnogih trenutaka dozivljenih na Zilavoj Adi i Labudovom Oknu. m4
Pozdrav 114
dalibor:
Hvala drage kolege na savetima i informacijama!
Po pričama nekih kolega "pecaroša"koji su pecali na žilavi krajem 90-tih početkom 2000,stekao sam utisak da je pravi El Dorado.
Sa obzirom koliko je beogradjana tamo pecalo,mislim da vredi otići i probati.
Retko ko ode danas na Žilavu.
Možda je i to postalo luksuz. Kao i to da upecaš šarana,pa se zato dovijamo ko kako zna i ume samo da mu vidi žuti stomak i crvena peraja u meredovu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju