Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Žilava

<< < (3/20) > >>

moma-stosic222:
*

thumbup Jos samo da dodam i ovu fotografiju, na kojoj se odlicno vidi cela Ada Zilava i teren veoma ugodan za mrest ribe. A jos i ako racunamo uzvodne terene Gajskog akvatorija, kao i nizvodno Adu Cibukliju sa okolnim razlivima. Uostalom zato riba i ima u izobilju.

Jos da napomenem da je ribolov prosto siromasan ili nemoguc bez camca. Sa obale moze jedino da se peca na uscu Mlave i odmah tu na uscu kanala Mlave, gde se u izobilju pecaju smudjevi, kao i smudjevi kamenjari. fishing

Pozdrav m4

Arsa:
Lepe li slike.  hi

bugi:
Slika je super
Dalibore na Zilavu se ne isplati ici samo jedan vikend...ipak je to sad luksuz jer je daleko a toliko je dobro da se nikom ne ide kuci
Od Visnjice do dole 73 km sto znaci 7-8 sati nizvodno a 10-11 sati uzvodno. To je goriva za nekih 100 eu posto treba imati i pomocni camac za nabavku i varalicarenje...(ja vucem Tajmena sa Hondom 30 ks)
Trenutno zbog jako lose sezone puno drugara prica o odlasku do Zilave...mislim da je to malo diskutabilno zbog teskog stanja sa kesom.
Po meni jako dobro bi bilo da ide ekipa koja bi delila troskove sa jako dobrim planom pre polaska...to je znatno isplativije a i u drustvu je lepse  114

moma-stosic222:
*

114   I dobar eho-sonar je neizbezan. Svojevremeno, ja sam uz pomoc sonara "Humminbird" davio mreze izmedju panjeva, tamo gde od domacih ribara niko nije smeo ni da "primirise". thumbup

zoki novus:
Pa ne bavimo se mi Momo privrednim ribolovom ili nedaj boze krivolovom... jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju