Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Žilava
dalibor:
Bugi, drugar koji ima tabanaša od 9m (puć puć).Pre 2 nedelje Sa dzonsonom 9.9 je stigao na Žilavu za 4 sata a povratak mu je bio za nepunih 7 sati. sa stajanjem na brestovačkoj adi od pola sata. Sve zajedno 10-11 sati vožnje u oba smera.
STG:
Nije daleko,mozda nije dovoljno daleko...Bice prava guzva za pecanje,a mozda i za uzivanje.
Mada,ko zna da peca&uziva nista mu nece smetati. 114
dalibor:
Ne znam kakva su mesta u špicu sa strane glavnog toka. Sa slika sam primetio da svi pecaju u rukavcu.
Da nije plićak?
moma-stosic222:
*
a0335 Gospodo Forumasi, ova fotka je iz oktobra meseca. Hladno je a ja, Aca Kovinac i njegova mala Milica sedimo i divanimo, a tu je i Malisa pod stolom.
Dalibore, ja nisam tretirao levu obalu Ade, zato sto mi nije bila "na oku". Na plovni put sam izlazio samo kada je noc bila bez mesecine, jer sam tada "vozio" povrsinske mreze. Tako da na toj obali nikada nisam ni video nekog da peca. Tu preko, na uscu Mlave iliti desnoj obali Dunava, tu je uvek bilo mnogo pecarosa sa obale i svi su pecali smudjeve. Jednu noc sam podavio mrezu od 100 metara i legla je preko tri tudje mreze, tako da ih vise nisam tamo ni davio.
114 Pozdrav
bugi:
Podrazumeva se da cemo spavati na camcima ali ne volim da krcim mesto za bleju tj rostiljanje i okupljanje
Dalibore isao sam kabinasem od 8.20 m koji je tezak 2.5 tone a motor mecury 25 HT i brzina uzvodno je prosecno 8.Normalno ne vozi se pun gas vec 2/3. Koliko brzo ide taj tabanas sa 9.9 nemam pojma ali po ovome ispada da je ekstra brz thumbup
Sto se tice pecanja na spicu ka plovnom putu...ima smudja sigurno jer ima i pecarosa a mislim da ima i sarana. Sa te strane je direktan udar kosave,ne znam kolike talase prave. Sa druge strane tj u dunavcu kad sam boravio duvao je povremeno jak gornjak. Nista ne smeta i talasi su podnosljivi da ne kazem mali i previse slabi da bi ljuljali kabinasa
Sto se tice guzve i pecanja...ako ljudi znaju da pecaju nikad nije guzva a druzenja nikad dosta 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju