Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Žilava
Ljuba:
U načelu, i ja sam za u društvo. Jeste da imam samo smederevac sa spuštajućom tendom (moj izum kome se samo ja divim) i vojnički krevet za kampovanje pa nisam baš komforan, svejedno mogu na tome da boravim.
Biće mi čupavo u povratku, jeste da imam Hondu 7.5 i Tomos 4.5 ali verovatno će mi trebati 2 dana minimum za nazad u Višnjicu.
Imam tanjiraču i kotlić ako zatreba, pa šta ćeš više...a rakija se podrazumeva za takvu avanturu.
ronac:
Trebalo bi da se postavi datum polaska da bi se ljudi mogli pripremiti.
Evo ja bih predlozio :
Polazak ;petak 05.10 u 14.oo 25648
Nocenje na golom djoki (preko puta Grocke) 658
polazak ujutro u 8.oo 25648
Povratak;13.10 25648
Nocenje na golom djoki 658
dolazak u Beograd nedelja 14.10. tamburanje 56568
Ovo je samo predlog,ko ne moze celo vreme neka se udene u taj okvir prema svojim mogucnostima. 114
bugi:
Mislim da je termin idealan...pocetak meseca,plate ima jos u dzepu lol
Naravno nece sneg da nas dokaci...mozda poneka kap kise ali bar necemo muciti muku sa toplim pivom i vinom 114
Sto se tice polaska moze biti problema jer neki rade a i treba vremena za spakovati se...mozda bolje subota ujutru pa u cugu odvaliti do dole ili stati i odmoriti na Smederevskoj adi a zadana stici na Zilavu,vezati se,zabaciti i popiti 114
Nego Ljubo kako mislis trebace ti dva dana da se vratis...pa nije smederevac tako spor sa tim motorom?
Mozda ti igra varijanta da se vezes za nekog pa troskove goriva delis...
Ljuba:
Moze i tako, to bi bilo super...ma nije on spor al sve se nesto mislim...velika je to razdaljina pa jos uzvodno... no125
bugi:
Iskreno ima tu da se vozi bas bas puno i moze biti monotono. Zato je i bolje vezati se pa polako...em vreme brze ide em je trosak manji. Usput se covek malo i opije pa pusti muziku...kukuuuu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju