Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Žilava
bugi:
I ja bi rado isao u oktobru 114
Sammo da napomenem sto se tice babuske sa Zilave...ne postoji sladja riba. Svi su me terali da im pecam babuske jer su slatke kao secer
Pojedinci su je jeli i dva puta dnevno...fino narezana,usoljena i pecena po meri svakoga ponaosob u tanjiraci kgk
http://imageshack.us/photo/my-images/145/smudjzilava.jpg/
Ova ribica me bas obradovala
barbanesa:
uf mogao bih i ja jedno nedelju dana u oktobru.. m07800
dalibor:
Bugi ja sam za.
Sjajan predlog za početak Oktobra.Što nas bude više, biće bolje m07800 114.
Bilo bi tu još kandidata za taj period koji bi krenuli sigurno.Iskren da budem mi smo već krenuli u neke preliminarne dogovore za Žilavu.
Tisa nas je pomalo izdala ove godine,pa bi malo da promenimo. Kilometraža je skoro ista a teren je fantastičan.(Momo hvala na slikama)
Dok nisam seo na čamac bio sam čest gost u Dubovcu i Gajskom rukavcu,baš u oktobarskom periodu.Ulovi su bili fantastični sa obale.
Mogu da zamislim sa brodića ili čamca.
bugi:
Predlog je odlican 114
Mene zanim jos jedna stvar. Posto je sam spic ostrva od nekih 100 m zauzet i ljudi tu hrane i pecaju (i da ne pecaju nije red u sred sezone stati im na mesta 7 dana) kakkva su mesta nize od spica. Nisam camcem isao da vidim jer smo se vracali plovnim putem.
Ima li tu mesta da stane par camaca na nekom normalnom rastojanju pa da se mozemo obalom obilaziti...mesta za skupljanje,stolove,tanjiracu....
HOGAR:
Necete verovati lol,ali,pocetak oktombra mi odgovnara.Ako padne dogovor eto i mene,mada sam rekel da necem nizvodno sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju