Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Veliki Put Malim Camcem
Kapetan:
@misaf
pretpostravljam da se knjiga nije ponovo dostampavala? (necu da pitam da li je imau prodaju posto u ovoj zemlji vise nista nema...)
zorter:
Kompletan tekst (sa slikama) o ovom podvigu je bio u jednom broju YU-NAUTIKA. Mislim da je to bilo 1978. god a da je tekst negde u nekom drugom godistu a najdalje 1982. Taj casopis je izlazio jednom mesecno, pa ako ima negde neka arhiva tih casopisa ili mozda ih ima neko od nasih clanova, bilo bi dobro da skenira i postavi na ovu temu. :good: :good:
Jbg kad sam pobacao sve sto sam imao, a imao sam sve nautike i sve brojeve SAM-a. Samo mi je skupljalo prasinu. :suicide:
STG:
Mozda da potrazimo u nekoj biblioteci?
zorter:
Moze da se desi da i oni imaju iako je Hrvatsko izdanje. To bi bilo dobro pogledati jer tu ima svo iskustvo sto je taj covek (ustvari mislim da ih je bilo dvojica) doziveo tokom puta. Od pogranicnih prelaza do kopnenog transporta camca, od Splita do Zagreba. Cak i karte puta sa ucrtanom trasom je bilo u tom casopisu. Mislim da je ce o tekst izasao u dva broja. Kad bi to mogao da nadjes, to bi ti bilo kao da si vec jednom prosao taj put, ali nisi sve video, tako da ti ni malo nece biti nezanimljivo tvoje putovanje. Ako nista ne nadjes, zamoli britvu da on pokusa naci u biblioteci u OSJEKU.
Sve najbolje tokom puta i mirne vode Ti zelim.
Pozzzzzzzz :pogranichnik: :good:
STG:
--- Citat: zorter 12, 06, 2009, 17:13:53 posle podne ---Moze da se desi da i oni imaju iako je Hrvatsko izdanje. To bi bilo dobro pogledati jer tu ima svo iskustvo sto je taj covek (ustvari mislim da ih je bilo dvojica) doziveo tokom puta. Od pogranicnih prelaza do kopnenog transporta camca, od Splita do Zagreba. Cak i karte puta sa ucrtanom trasom je bilo u tom casopisu. Mislim da je ce o tekst izasao u dva broja. Kad bi to mogao da nadjes, to bi ti bilo kao da si vec jednom prosao taj put, ali nisi sve video, tako da ti ni malo nece biti nezanimljivo tvoje putovanje. Ako nista ne nadjes, zamoli britvu da on pokusa naci u biblioteci u OSJEKU.
Sve najbolje tokom puta i mirne vode Ti zelim.
Pozzzzzzzz :pogranichnik: :good:
--- Kraj citata ---
Veliko hvala Zorter :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju