E, ovako treba... > Tomos
Za koje pare moze da se nadje tomos 4
LSI:
А зашто баш Томос 4? Зашто не и неки други?
Данас на тржишту има и других модела тако мале снаге.
Постоје мале јамахе нпр. од 2 до 6 КС, чак четворотактне. То су новији мотори, квалитетнији.
Томоси су за нас појам мотора јер других некада готово да није било. Показали су се сјајно али мислим да је њихово време прошло.
Знам да ће они који их имају још дуго да их користе и немам никакве примедбе на то. Хтео сам само да вам укажем на то да имате и друге могућности.
На вама је да одлучите шта ћете купити и користити.
Bećar:
Sve u vezi Tomosa na jednom mestu http://www.tomos-riders.com/tomos-vanbrodski-motori/
mornar.pocetnik:
Tomos su najjeftiniji trenutno, a posto sam malo finansijski ogranicen nemam neki siri izbor. A i za pocetak, za ucenje i sticanje prvih iskustava na vodi sasvim bi mi bio dovoljan.
Zoran T:
Jesu najjeftiniji i odrzavanje i delovi isto tako ali tokom godina rada svaki je na neki nacin jedinstven u zavisnosti sta su mu menjali radili itd.Ako se malo bar razumes u mehaniku i nesmeta ti sto ce cesto da te iznenadi jer sto neko rece znaju biti prilicno jogunasti a mogu da rade i kao satic.Obavezno proba ako moze na camcu.Ja sam mog jedva ubedio da radi kako ja hocu a ne sam da ubrzava usporava i tako svasta nesto a palio i pali uvek na pola kanapa.Lutrija
Drivee:
Pazi, sto se tice obuke itd, ako polozis na Tomosu, polozio si sve. Patnja je sa njima ali kada se ustosis ide dobro..zavisi kako ti se zalomi, desko je doci do stvarno dobrih motora. Moj predlog je da uzmes neki raskantan i uradis generalku na sve..tada znas sta vozis.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju