E, ovako treba... > Tomos
Za koje pare moze da se nadje tomos 4
srsa:
Ako si zainteresovan ja imam tomos 4,8 u odlicnom stanju, duga osovina sa rezervoarom original, i sa papirima. Bio je pomocni motor na pasari i gliseru, vrlo malo koriscen. Cena 220 evra.
Drivee:
Ja imam neispravan koji sam spremio za rad. Cena 50 eura pa ga radi sam upavusi
Kapetan:
sakupi jos malo para i kupi motor.... zaboravi na Tomos.... to je ona cuvena srpska prica "Golf 1989 ko casa" ... ne padaj na foru ...
Bakara:
Sta fali Golfu II iz '89-e? sajkaca
Eno skoro se prodavao Johnson 4hp za neke jeftine pare u oglasima, to ti je sigurno mnogo bolji izbor od Tomosa 4. Ima stvarnih 4 konja, i pokidace ovu tomosovu na bilo kom testu. Iskreno, moj matori ima Tomos 4.5, bela kapa, radi mu jako dobro poslednjih 10 godina! E sad, za svo to vreme, uvek je bilo nesto da zeza pa se ispostavi da nije nista :)
Na primer, krene da trokira, jedva stigne do vikendice, ispostavi se da ga zeza prikljucak goriva, sledeci put dizna, posle toga plovak u karburatoru, posle toga kablic od svecice, posle toga opruga poteznice, posle toga potrosio stiftne :D
Realno, to su jedine stvari koje su se desavale u tih 10 godina, slozicete se, niti su skupe niti su velike, ali cinjenica je da dobar deo izlazaka na vodu treba da ocekujes neke gluposti, cak iako je masina u odlicnom stanju :)
Drivee:
drugar ima Jonsona kao casa! ali trosi kao blesav. ono sto tomos potrosi on potrosi dva puta. Ja sam vozio tomosa 3 godine i sada sam na yamaha 20. Ipak, uzeo sam tomosa za zimu da imam. tako da leti je 20ks a zimi 4...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju