E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Brodski lim- za i protiv
stvlada:
I mozda najvaznije,brodski celik se radi bazicnom elektrodom,sa kombinovanjem CO2 poluautomata.Spoljni zavari se rade elektrodom,a unutrasnji mogu poluautomatom.
srsa:
Ви све у ситна цревца, а мене занима практично. Ако се квалитетно направи бродић 10 х 3 од "трговачког" и од "бродског" лима исте дебљине, која је, осим разлике у цени, разлика у квалитету и да ли се исплати та разлика. Или простије, да ли се уопште исплати радити бродић од "бродског" лима? :new_russian: :new_russian: :new_russian:
zoki novus:
to ti je bar jednostavno:
ako na temperaturi od -60c udari u santu onaj koji nije od brodskog lima ima da se izlomi ko muskatla....
srsa:
Дуле, уопште не сумњам да си у праву. То би значило да се апсолутно исплати користити тај "бродски" лим уколико је разумно веће цене, нпр. до 50%, у односу на "трговачки". То би повећало цену корита брода за нпр. око 2000 Еура (корито 10 х 3 м), а то не би било недостижно некоме ко има жељу да прави квалитетан брод ових димензија.
maverick:
a ima li podatak koja je tocna razlika u cijeni....ja danas pitam prodavaca kod sebe za brodski lim...tako me glupo pogledao...kaze nikad vidio
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju