E, ovako treba... > Planovi za plovila

Drvo Metal Katamarani

<< < (4/6) > >>

poljo:
Dragi Nikola izadje to i vise od 5000 kad pocnes da uklapas . Ocigledno nisi kucu pravio nikad . Krupne stvari nisu "skupe". Primjer: treba ti barem 50 inox selni za razna crijeva X pogledaj negdje u katalogu = bruka para . e a to ti je samo jedna stavka . trosak o kojem pricam je nevazna stavka ali takvih stavki ..................................jbg, da si izabrao fudbal za hobi trosak 300 dinara za kineske patike i krpenjacu i jos budes glavni u sokaku sto imas loptu .

oblak:
Dal neko ima predstavu kako bi se ovakvo plovilo ponasalo na Dunavu?  ma ih u Americi dosta po pristupacnim cenama a mogu se lako transportovati do Bara kontejnerom.
http://www.suntrackerboats.com/boat/gallery.cfm?boat=3349

stvlada:
Tesko da bi to stalo u kontejner,max sirina koja moze da udje je 2,3m,a ima 2 duzine,6 i 12m.To su standardni kontejneri koji dolaze iz amerike po pristupacnim cenama,sve preko te mere je drasticno skuplje tako da ti se tesko isplati da platis prevoz vise od vrednosti plovila.

poljo:
Ovi Sun..nesto se i onako mogu rasarafati . Pogledajte njihovu stranicu pa sami donesite zakljucak. Ja stvarno nisam dovoljno strucan da kazem kako bi se ponali na Dunavu ali sumnjam da duva vjetar jace nego na Velikim jezerima na kojima se sad vozaju . Stvar je u tome sto su ovo plovilo predvidili da bude otvoreno za jednodenvne izlete a mi bi odmah , prvi , drugi a bogami i potkrovlje sa malo vecom terasicom .

oblak:

--- Citat: stvlada  31, 01, 2012, 19:20:50 posle podne ---Tesko da bi to stalo u kontejner,max sirina koja moze da udje je 2,3m,a ima 2 duzine,6 i 12m.To su standardni kontejneri koji dolaze iz amerike po pristupacnim cenama,sve preko te mere je drasticno skuplje tako da ti se tesko isplati da platis prevoz vise od vrednosti plovila.

--- Kraj citata ---

Ono shto nudi shpediter je prevoz u standardnim kontejnerima, verovatno ih rashrafe shto rece poljo. Ima varijanta 32ft za potpuno zatvorenom "kabinom" i kokpitom napred. Mene interesuje dal je to za Dunav i uslove na njemu (vetar, talasi itd)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju