E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Peskarenje

<< < (5/9) > >>

zoki novus:
to da ti kupis boju naravno
korektna cena
a gde radi

panta:

Boja je njihova, firma se zove antirost, tel 063 433 476, Miloš.
  Nalaze se na Smederevskom putu, prodje se skretanje za Leštane, i posle prelaska mostica odmah
  desno, na kraju tog puta oko 300m je hala gde vrše peskiranje.

Arsa:
Panto da li su ti na kraju ispeskarili camac i ako jesu da li si zadovoljan?

Ja sam zvao ove ljude i cena je i sada ista. To me je prijatno iznenadilo. To je najjeftinija varijanta za sada.

Savetujes da se ide kod njih ili ne? :drinks:

LSI:
Arso,

I ja planiram da moj čamac dam na peskarenje - pokušaću to da uradim do kraja maja.
U okviru ove teme, dosta davno, neko je pominjao firmu kod Dobanovaca.

Kada se vozi iz Beograda, isključite se na petlji i skrenete levo ka Ugrinovcima. Posle par stotina metara, pre malog mostića, sa leve strane, nalazi se ta firma (ako promašite videćete sa leve strane firmu koja iznajmljuje skele za gradjevinare).

Firma se zove HOPEKS. Telefon je 011 316 22 50 i 064 805 74 74 -Zoran.
Njihova cena je 1 evro/minut.
Pogledali su moj čamac i procena je da peskarenje korita može da traje više od jednog ali ne više od dva sata - dakle maksimalno 120 evra za čamac koji je 4,65x1,75 preko svega (podvodni deo je naravno manji).

Ne znam da li je to bolje ili skuplje od ovih ljudi na Smederevskom putu ali sam pomislio da bi bilo dobro da imate u vidu i ovu informaciju koju sam ja proverio.
Možda je kod ovih na Smederevskom putu dobro to što oni odmah i farbaju.
Razmisliću i ja o tome iako je meni iz Batajnice to mnogo daleko i povlači niz problema (prikolica...)

Arso, ako krenete do Smederevskog puta ovih dana, javite mi se (možda odemo i zajedno).

staribanovci:
Peskiranje rade u Energoprojektu izmedju Stare i Nove Pazove.Cene ne znam.Radili su mi bager.Sasvim korektno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju