E, ovako treba... > NAUTIÄŒKA DISKUSIJA

Peskarenje

<< < (9/9)

Akers:
Peskarenje i farbanje

Akers:
Otisao na more za sve informacije pisite na email  lacalmd@yahoo.com

Pozdrav

Vuk:
Farbanje je oko 1 euro po premazu trazene debljine suvog filma.
Sad mi ovo nije jasno! Kako odredjujete debljinu suvog filma?
Laicki gledano uzmemo valjak i mazemo gore dole, levo desno, koja je to debljina? Proizvodjac kaze treba da bude 50-75 mikrena, lupam napamet , ja kao neko ko sredjuje svoj camac pojma nema koju sam debljinu navukao. ovo pitam jer gledam ljudi mazu pa mazu i to stoji, ali koliko dugo?
Recimo dogoaramo se se za 75 mikrona suvog filma i kako garantujete da je to bas 75 mikrona a ne 68 :) Glupo pitanje ali kako?
Sve ovo pitam da kad neko sam sebi radi zna sta je ustvari uradio i koliko ce trajati, ne kritikujem niti omalovazavam vas rad cak naprotiv, molim vas.

broker975fx:
Druze ne misli on na valjak I cetku, debljinu podesava jer sprica sa kompresorom a verovatno izbor pra kolicine vazduha I.dizne daje zeljenu debljinu uz ruku koja vodi,e sada valjak skoro sigurno pravi deblji nanos a cetka jos veci, za nas samostalna mazala vazi ono vise sto tanjih slojeva, mada volim bogato za zamocim posebno cetku

Bip Metal:
Bip Metal Valjevo.... Profesionalno peskarenje svih vrsta materijala. Za sve informacije pozovite 0638313884 ili kontakt na email bipmetalvaljevo@gmail.com

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju