Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Potreban savet za kupovinu čamca

(1/6) > >>

Aleks:
Ovako: Reših da kupim neki čamčić za Dunav - za pecanje.
Do sad nisam imao nikakav čamac a ni neka iskustva sa tim,  pa možete da pretpostavite koliko mi je raznih kombinacija prolazilo kroz glavu  :wild: Pročitah razna mišljenja, savete... i nekako reših sledeće - da za početak kupim metalni čamac. Ima dosta razlog za to. Finansijski, držanje čamca, početnik... E sad pitanja koja imam su sledeća:

1. Da li da kupim nov ili neki do 2 godine star(vidim da ih ima po oglasima)? Razlog za nov je što barem na početku znam šta kupujem a opet sa druge strane ako kupim neki već registrovan i sređen čamac uštedeću pare koje mogu da uložim u pentu.
2. Da li da uzmem čamac od 5m ili 6m? Znam da većina kaže da je šestica za Dunav zakon, ali interesuje me vaše mišljenje o tome. Meni se nekako petica više sviđa, uglavnom ću sam na pecanje a i računam da mi za njega treba slabija penta? Što opet znači da mi treba manje para  :smile: Ili možda nešto između... :suicide:

Nadam se da nisam bio preopširan  :sorry: Svaki savet je dobrodošao  :good:

zoki novus:
koliko ces da pucas zavisi prevashodno od toga koliko imas municije :tenk:

packe:
ako je camac bez kabine od metala 6m

budens72:
Nešto između 5 i 6 metara... lično volim nešto bliže 5 m, 6 je preveliko ako je za pecanje....
oblik čamca zavisi od toga kakav motor ćeš koristiti... da li švanc ili bez švanca....

njegos68:
 Zavisi od budzeta... najbolje metalni kao oni što pravi Budens.. bez švanca,uzmeš neku Hondu ili Yamahu od 15 ks i miran si...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju