E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Kapetanove želje i ostali saveti...

<< < (6/16) > >>

oblak:

--- Citat: SALE NB  09, 12, 2011, 23:41:45 posle podne ---Pa ne bih znao, mislio sam da su to oklopnjače za Dunav, sa serijski ugrađenim giljotinama, a ovamo.... ono fini brodići! :taunt: :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Zoki ne pravi brodove pa ih i ne racunam, mozda podmornice, neznam...pre neki dan su pumpama vadili vodu  iz "Jelene"...neko rece curi a mozda samo dopunjavaju balaste ko ce ga znati...

Tebi je Sale lakše izvući komentar nego naterati gladnog cuku da dođe po debeli komad slanine. Idi u politiku, dobićeš more glasova, na sednici ujedinjenih regiona Srbije bi bio ujedinjen na kvadrat.  Ako nećeš da otvaraš marketinshku agenciju,  piši  ovde šta hoćeš, neću te demantovati, komentari su spomenici mudrosti, gluposti i raznih drugih sti.

Goran Mitrovic:
Svako na svoj nacin dozivljava svoj plovni objekat .Ljudi se zadovoljavaju razlicitim stvarima .
Svasta sam video na reci... Ali jedno znam da kvalitetno izradjeni camac uz dobro odrzavanje moze da nadzivi vlasnika i da su kvalitetni camci kapitalna ulaganja , moram da naglasim da je to moje misljenje i da ja tako dozivljavam svoje camce i da cu uvek teziti ka vecem i lepsem i boljem.(LEPSE ) stvar ukusa.... Ja kao nov na ovom forumu mogu da kazem da sam video par lepih camaca i da mi se svidjaju ideje prerade i dorade kod pojedinih.

Kapetan:
ovo recimo odgovara al mora da se sece kabina....

a egije milinica  :good:

STG:
E,moram da odgovorim staklaru za prozivku Stenke. :aikido:
Kao jedna od najstarijih,samim tim i najvecih marina,nautickih klubova,kako god,Stenka na svom vezu ima mozda i najvise camaca u gradu.
U tom moru objekata dobrim delom su i razne trabakule,ali ima i onih za primer,ali stvarno.
Ima cak i malih camaca za divljenje  :taunt: :drinks:

zoki novus:
slazem se gorance u potpunosti!
u svakom kukolju ima zita sto bi rekao starac foco...
nego uzjebasmo coveku temu sto bi rekao cika velja....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju