E, ovako treba... > Brodogradnja
Predlog
Zoran Marinković:
:heat:
Arso, nemaš ti dozvolu za takav čamac :nono:... a i motor više nije turbo.... :suicide:
maverick:
ma neka uzme onu plavu tabletu i dva sata ce biti bi-turbo :yahoo:
LSI:
--- Citat: deda 25, 11, 2011, 14:09:56 posle podne ---Mi se ubismo razglabajuci a ljudi vec napravili!! :lol:
http://www.porta-bote.com/?gclid=CNjmm8jt0awCFYEhtAoddGmTBQ
--- Kraj citata ---
O Port-Boat-u sam ja pisao u vreme kada sam se pridružio forumu.
Vlasnik firme me je ovlastio da budem zastupnik i distributer za naš region ali do posla ipak nije došlo jer je očekivao da sav rizik poslovanja padne na mene - trebalo je da kupim minimalnu količinu koja stane u jedan kontejner (vrednost preko 50.000 dolara) i da to platim avansom, a nije bio spreman čak ni da pošalje jedan-dva čamca koje bismo koristili za demonstraciju radi prikupljanja porudžbina.
Bez obzira na sve - to su zaista sjajni čamci. Lagani, sklopivi, stabilni, izuzetno plovni. Sve to mi je potvrdio suprug moje koleginice iz Rumunije koji je imao takav čamac (možete ga videti na jednom od onih snimaka sa Yutuba kako jurca po Delti).
Kada bi bilo dovoljno zainteresovanih ja bih sve to rado organizovao. Medjutim cena takvog čamca za 4-5 osoba teško da može da bude ispod 2.000 evra.
mossi:
--- Citat ---suprug moje koleginice iz Rumunije koji je imao takav čamac
--- Kraj citata ---
Više nema čamac ili njega više nema, mislim na Rumuna? :superstition:
P.S. Nego kako koleginica? :yahoo:
LSI:
--- Citat: mossi 26, 11, 2011, 12:13:29 posle podne ---
--- Citat ---suprug moje koleginice iz Rumunije koji je imao takav čamac
--- Kraj citata ---
Više nema čamac ili njega više nema, mislim na Rumuna? :superstition:
P.S. Nego kako koleginica? :yahoo:
--- Kraj citata ---
Srbijoooo! Kakvi to ljudi žive oko mene?
Ne može čovek da napiše tri reda najnevinijeg teksta, a da se neko ne zakači sa ovakvim komentarom...
Mossi, moja koleginica je veoma dobro, hvala na pitanju. Danas radi na visokoj poziciji u jednoj multinacionalki, a njen suprug, Razvan, stručnjak za održavanje računara i softvera, koji je poznat pecaroš u Rumuniji, ovaj čamac je imao pre tri godine, a onda ga je prodao nekom prijatelju i sada više ne znam šta je sa čamcem.
Inače, ako na Yutube-u pogledate taj snimak (mislim da bi ovo mogao da bude link: ), videćete da Razvan, koji je visok oko 170- cm ima preko 120 kg (toliko u to vreme kada je snimljen, a toliko i danas!) i po njegovim rečima, čamac to jednostavno nije osećao. Nikakvih problema sa stabilitetom i upravljivošću nije bilo. Sa motorom od nekoliko KS čamac je glisirao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju