E, ovako treba... > Planovi za plovila
PROJEKAT RIBARSKOG ČAMCA
Kapetan:
Zorane evo ih ti linkovi ;
ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/007/y5649e/y5649e01.pdf
Papiri u realnoj velicini :
ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/007/y5649e/y5649e02.pdf
jel moze ovo neko da prebaci u recimo JPG ? Pa da isecemo u balzi i pokusamo da sklopimo u kucnim uslovima ?
Zoran Marinković:
:agree:
Kap, to samo izgleda tako jednostavno.....gledao sam sve to, rađeno je za drvo i šperku....
Ako bi se samo prenele mere na lim i tako iseklo bilo bi gomila neslaganja i ukrajanja.... :suicide:
Tako da mi je daleko jednostavnije otići kod projektanta i dobijem za 100-150 eurića sve izdefinisano i spremno za supersecka....
Istina je što kažu "Škrt dva puta plaća"....a i mene je u životu najskuplje izašlo ono što sam dobio džabe....
BORA-D.T.D.:
--- Citat: Kapetan 14, 12, 2011, 17:58:37 posle podne ---Boro slazem se ali ovo je ribarski camac.
Kep. dopusti da kazem, da i ribarski camac moze biti lep, brz i seci talase, a ne uvek jeftin, los i ruzan.
--- Kraj citata ---
BORA-D.T.D.:
Kep. dopusti da kažem, da i ribarski čamac može biti lep, brz i dobar na talasima a ne uvek jeftin, loš i ružan.
Zoran:
--- Citat: Zoran Marinković 06, 12, 2011, 19:56:08 posle podne --- :sorry:
Jednostavno sam stao sa svim aktivnostima jer se od samog početka rasprave o projektima omalovažavao bilo kakav projekat,
a samim tim i bilo kakav projektant, jer mi sami znamo najbolje i sve radimo iz glave levom rukom...onako dok čekamo kafu....
Ja jednostavno nisam dorastao tako iskusnim brodograditeljima i samim tim nemam šta pametno da kažem i nema smisla da zamaram
forumaše. A iskreno se plašim da bi i sam projektant bio ispljuvan i ismejan, pa sam i prestao čoveka da ubeđujem da se uključi u rad
ovog foruma.
--- Kraj citata ---
Covece uopste mi nisi jasan.Pa napravi vec jednom taj camac po projektima.Svi ima da se radujemo.
Tebi stalno nesto smeta fali trazis.
Kapetan ti da link za planove koji su napravili najveci strucnjaci iz struke,e ti bi sad da ti neko da to
u specifikaciji za metal.Pa uzmi plajvaz u ruke saberi kvdraturu spera,pa ti je to kvadratura lima,plus je-
dno 5 duzina ladje flaka i to ti je to.Pa valjda toliko mozes sam.
Uostalom i onaj tvoj projektant ima da ti napravi projekat za 100- 150e,sto stalno napominjes.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju