E, ovako treba... > Planovi za plovila
PROJEKAT RIBARSKOG ČAMCA
Zoran Marinković:
:good:
u ove hladne dane svašta nam pada na pamet : :scare:
da li neko zna gde mogu da nađem-kupim projekat ribarskog čamca 5,2 ili 6,3 metara kao u postu što je okačio naš Profa :
http://www.mojaladja.com/upload/Profa/Dizajn%20ribarskog%20camca.pdf
Ako nema gotovih (jeftinijih...) projekata, da li neko poznaje brodoinžinjera koji bi bio voljan da ga odradi do nivoa radioničkih crteža
ali od čeličnog lima i planom krojenja na disku.
p.s.
Kanda me zakačio Ikin virus.... :suicide:
Zoran Marinković:
:agree:
--- Citat: kacintata 15, 11, 2011, 12:33:03 posle podne ---takav camac se uradi za 1.5 dan......ne vidim potrebu za ulaganjem novca u projekat,,nekad je dovoljno iskustvo sa vode.objasnio bih ti u 5 min redosled operacija naravno besplatno
--- Kraj citata ---
Nešto je bilo reči da prilikom registracije plovila iz samogradne traže između ostalog i projekat.
A meni bi projekat na disku poslužio da mi iskroje pozicije vodenim mlazom i da se onda bukvalno igram sklapajući ga.
Nemam kući nikakav raspoloživi prostor da bi mogao da iscrtavam i krojim brusilicom, a i vremena baš nešto nemam.
To što tebi treba jedan i po dan kod mene bi potrajalo.... :suicide:
budens72:
ne treba projekat za čamce od lima koji su napravljeni u samogradnji , možda za veće lađe, ali za male otvorene čamce ne treba.
izađu da obave tehnički pregled i to je to :good:
LSI:
--- Citat: budens72 15, 11, 2011, 13:30:46 posle podne ---ne treba projekat za čamce od lima koji su napravljeni u samogradnji , možda za veće lađe, ali za male otvorene čamce ne treba.
izađu da obave tehnički pregled i to je to :good:
--- Kraj citata ---
Maločas sam poslao komentar ali ga ne vidim, pa da ponovim.
Moj zet je poručio metalnu šiklju od nešto više od 6 m u Smederevu.
Prilikom registracije u kapetaniji u Beogradu tražili su mu projekat (tehnički crtež sa detaljima konstruckije).
Možda se i to razlikuje od kapetanije do kapetanije - kod nas je sve moguće.
poljo:
Evo , ako prodje , malo projektica , mozda pomognu .
ps
Vas dvojica idite u kafanu pa se dirajte , nema potrebe pred narodom .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju