E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
predlog
srsa:
Па нека се изјасне и други админи, и они су од утицаја, да не кажем од поверења. Капетан раније рече да је предлог и идеја супер. Осим ако то није рекао под температуром услед броннхитиса.
poljo:
--- Citat: srsa 06, 11, 2011, 19:38:12 posle podne ---Па нека се изјасне и други админи, и они су од утицаја, да не кажем од поверења. Капетан раније рече да је предлог и идеја супер. Осим ако то није рекао под температуром услед броннхитиса.
--- Kraj citata ---
JBG uvjek isto ... Sta im radis dragi Dusane pa te se ovoliko boje ? Odavno si privatizovao ovaj sajt i ok , razumijem moze ti se pa si to i uradio ali zar bas mora u svakoj temi da tvoja bude poslednja ? Popusti malo , idi pecaj , idi nesto kecaj ... pusti narod da malo dise i prica o onome sto zeli .
dača:
ajde da mi clanovi pomognu u razmisljanju
posto spadam u one koji hoce da kazu sta imaju :
dule je izbrisao glasanje o majstorima iz razloga sto je postavljeno ofrlje i bez nekog reda ,nisu cak ni nabrojani svi majstori koji postoje ,nije uradjena kategorizacija po materijalu, nije mu se cak svideo ni nacin kako je to uradjeno .... nije se svidelo ni meni . Generalno nije bila takva zamisao a koliko sam shvatio nije bila nicija namera da to tako ispadne .
Ili je po sredi nesto drugo ?
Dule ako nije problem ili neki drugi admin objasnite sta je razlog direktno i bez uvijanja !
poljo:
Sto ti je reci mladost , sabra momak sve u par recenica ....Daco , sinko , svaka ti dala .
busa2:
pardon opet tatko napravio sr.nje . Bio dača na forumu pa otisao ja se u zaru borbe zaboravio prelogovati . znaci busa postavio komentar
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju