E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
predlog
Arsa:
Nisam zapazio da je neko pisao o ovom proizvođaču. Ako jeste, izvinjavam se na previdu.
http://www.intertek.co.rs/novo-intertek
HOGAR:
Pa,stvarno,Dule,mislim da bi trebao da vratis glasanje i rubriku.Zasto,zato jer evo argumenata pro.''Neke institucije''ne mogu nista ovima sto prave camce,jer su mahom pausalci[zanatske radionice].Oni,proizvodjaci,imaju jasan odgovor ''radimo i varimo i farbamo kako nam narucilac kaze''i za to placamo pausalac i kvit.Oni,koji su registrovali delatnost,kao izradu camaca,takodje su cisti.Nesto rade preko racuna,nesto ne,kao i svi mi koji imamo neki biznis :smile:,ali kao sto ti rece,oni imaju zasticena plovila i ne pristaju na zelje narucioca,koje se kose sa zakonima brodogradnje,i opet tu ne vidim problem,kao ni ti :good:.Na kraju,mislim da je Busin predlog izvanredan,jer,mi smo ti koji odvajamo od usta :suicide: za plovilo,kakvo god bilo,i red je da se napravi skala proizvodjaca,RADI NAS :smile:.da ljudi ne lutaju i ne nasedaju na razne price.Ja sam ponosan sto sam clan ovog foruma,a bio bih jos ponosniji da ovakva skala postoji ovde,kod nas.Ponavljam,forum bi bio poseceniji i ozbiljniji,kako mu i prilici.Ne brinem se ja za proizvodjace,oni koji otpadnu,u proizvodnji camaca,zbog losih iskustava narucioca,vratice se osnovnom zanatu,a oni koji ostanu,poboljsace se,a nautika kod nas ce se popeti nekoliko stepeni vise,sto bi i ti ,a i mi voleli,zar ne :smile:.Ako ne ostane Busin predlog,nastavice se i dalje prepucavanja,koja neretko zavrse svadjom,sa i bez argumenata.Pomislili ste da je LSI usao i u mene,ali nije,samo sam od jutros logoreican :lol:,idem na rucak kod taste,imajte razumevanja :suicide: :lol:
Arsa:
--- Citat: Dule 06, 11, 2011, 13:06:56 posle podne ---Arso, mislim da si imao camac. I da je camac bio dugo pod vodom :) tako da si ti bio primer loseg gazdovanja sopstvenom imovinom. :lol:
Bolje je da svaka radionica otvori temu, predstavi svoje proizvode. I da mi samo glasamo... lose, dobro, odlicno...
To je tehnicki izvodljivo. I da teme budu zakljucane za komentare.
Ili da mi otvorimo temu za svaku radionicu
Ali ako zelite evo ja cu napraviti probnu temu. Da vidimo kako ce to ici.
--- Kraj citata ---
Dule, upravo o tome sam pričao. Taj moj čamac je i pre kupovine bio u lošem stanju zbog nebrige bivšeg vlasnika pa je izdržao da doživi 30 rođendan. Ja sam ga, takođe zapustio, ali zato i jeste u takvom stanju u kakvom je (a videćemo uskoro kakav će biti :taunt:). Ja nisam nikada za njegovo stanje krivio proizvođača već samo sebe.
Inače apsolutno sam protiv toga da se glasa o kvalitetu majstora. Mislim da za to teško možemo odrediti parametre.
Ono što jeste najveća vrednost Businog predloga je formiranje baze podataka o proizvođačima plovila.
Kako ih svrstati to bi ovde mogli da se dogovorimo. Preduzeća, SZR, fizička lica, proizvođači metalnih, aluminijumskih, stakloplastičnih, drvenih ...plovila. E to bih voleo da imamo ovde na jednom mestu i da taj spisak zajedno, uz saglasnost proizvođača, dopunjavamo.
HOGAR:
Dule,pre nego sto si izbrisao glasanje o proizvodjacima camaca i brodova,Sole iz Titela je ubedljivo vodio,samo da obavestim clanove koji su se kasno ukljucili u sve ovo :good:. A u znak revolta zbog brisanja glasanja o proizvodjacima,i bar meni,apsolutno neodgovarajucem odgovoru iza koga si stao,JA,OD OVOG TRENUTKA,NA OVOM FORUMU,VISE NECU UCESTVOVATI U TEMAMA VEZANIM ZA BILO KOG PROIZVODJACA IZ MILOG MI SRBISTANA,nisam ni imao razloga,sa svojim plovilom sam vise nego zadovoljan :good: :smile:.Visak sopstvenog altruizma,po ovoj temi,usmericu na nesto drugo sto moze da da rezultat :drinks:
Arsa:
Možda zato što je ovaj predlog potekao od kontra administratora, tek vidim da će ova tema završiti u korpi za otpatke. :lol:
Prava šteta, tema je mogla svima koristiti.
E da je istu postavio Dule ili neki drugi zaslužni član...
Buso, kaži da ovo nije bila tvoja ideja. Da je to smislio neko drugi. :taunt:
Ja sam lepo nameravao da se ove zime ne eksponiram u raznim raspravama, ali eto prevarih se. Neću više.
Hogar je u pravu. Čemu naša priča ako se sve svodi na velikog, nepogrešivog vođu koji bolje od nas zna ... SVE.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju